Share
Tweet
+1
Share
Press center Partners Publish ad Marketing | Hrvatski
No account? Register! | Forgotten password

Studio Moderna-TV Prodaja trgovina i usluge d.o.o.

Vodeći u Europi

STUDIO MODERNA - TV PRODAJA d.o.o. dio je Studio moderne d.o.o., vodeće kompanije iz područja direktnog marketinga i prodaje na teritoriju centralne i istočne Europe. Svojom jedinstvenom, visoko sofisticiranom infrastrukturom oglašavanja, marketinga, multi-kanalne prodaje i distribucije, prepoznati smo kao vrhunski stručnjaci u izgradnji cijenjenih robnih marki i kreativni davatelji usluga direktnog marketinga diljem svijeta, što dokazuje i naš ubrzan poslovni rast praćen zavidnim prodajnim rezultatima.

Danas je Studio Moderna prisutna u 21 europskoj zemlji, dnevno ima zakupljenih 300 sati TV programa što osigurava gledanost od oko 400 milijuna ljudi. U svakom trenutku direktni kontakt s kupcem ostvaruje oko 6.000 zaposlenika kroz lanac od 190 maloprodajnih trgovina, 120 shopping web portala, raširenu mrežu veleprodajnih partnera, kreativnu katalošku prodaju, 22 moderna kontakt-centra kao i vlastitu televizijsku produkciju.

Kupci diljem svijeta svakodnevno svjedoče kvaliteti i korisnosti naših proizvoda, od naših samih početaka s Kosmodiskom (www.kosmodisk.com.hr), preko širokog asortimana proizvoda unutar popularnog branda  Top Shop (www.topshop.com.hr), do danas vodećih europskih brandova spavaćeg programa – Dormeo (www.dormeo.com.hr) i inovativnog eko-kuhanja – Delimano (www.delimano.hr).

Uspjeh i rast naše kompanije često se ističe kao primjer poslovnog uspjeha do kojeg se može doći s dobrom idejom i od lokalne tvrtke razviti multinacionalnu kompaniju koja djeluje u više od dvadeset država. Radi inovativnog poslovnog pristupa, za naš poslovni model zainteresirane su  i vodeće poslovne škole u svijetu od Harvarda do Berlina, Pariza, ali i brojne poznate svjetske kompanije. Studio Moderna je među malobrojnim poduzećima u svijetu gdje Microsoft ispituje najnovije softverske aplikacije.

Jedinstvena mješavina zabavne kupnje iz naslonjača, inovativnih tehnika prodaje i poštovanja prema kupcu osigurala je i nama u Hrvatskoj vodeći položaj na zahtjevnom hrvatskom tržištu.

Studio Moderna u Hrvatskoj

Tvrtka Studio Moderna osnovana je 1992. u Sloveniji, a već godinu kasnije stiže i u Hrvatsku.  Uz kontinuirani rast i razvoj poslovanja od samih početaka, od 2008. hrvatska podružnica bilježi stopu godišnjeg rasta prihoda između 40% i 50%!

Otvaranjem novog call centra u Osijeku, uz postojeći zagrebački, u 2012. imat ćemo najveći pozivni centar u Hrvatskoj. Također, intenzivnim širenjem mreže maloprodajnih dućana geografski pokrivamo sve glavne regije i gradove te osiguravamo učinkovitu distribuciju naših popularnih proizvoda. Daljnjim ulaganjima u vlastitu produkciju, razvoj brandova, strukturiranje ponuda i CRM analitiku, kontinuirano unaprjeđujemo svoje poslovanje na svim poljima i potvrđujemo status kompanije istinski orijentirane kupcu, inovativnih koncepata i kreativne operativne strategije.

Zaposlenici – faktor uspjeha

Najbitnija stavka uspjeha svake kompanije, a pogotovo to važi za brzo rastuće i inovativne firme kao što je Studio Moderna, su  njezini ljudi. U Studio Moderni Hrvatska, kao i na razini grupe, imamo veliku obavezu i želju razvijati najveće talente i svim zaposlenima osigurati dobre uvjete za profesionalni i osobni rast.

U tom smislu našim zaposlenicima nudimo temeljito uvođenje u posao, kontinuirano usavršavanje i profesionalni razvoj kroz interne i vanjske edukacije, sudjelovanje u razvoju inovativnih poslovnih ideja i međunarodnim projektima, a dugoročno i mogućnost međunarodne karijere.

Naši su zaposlenici redom kreativni, inovativni i dinamični pojedinci,  spremni na kontinuirano učenje, svakodnevne poslovne izazove i ostvarenje vrhunskih rezultata.

Sudjelovanje u ostvarenju  novih poslovnih uspjeha i daljnjeg razvoja poslovanja, u ugodnom i prijateljskom radnom okruženju osobnog razvoja i napredovanja, vrijednosti su koje pružamo i svojim zaposlenicima i potencijalnim kandidatima.

Uhvatite priliku i postanite dio uspješnog tima u brzorastućoj i jednoj od najuspješnijih internacionalnih kompanija u području direktnog marketinga!

Vaše otvorene zamolbe i upite vezane uz zaposlenje očekujemo na adresi kadrovi.hr@studio-moderna.com.

Za sva pitanja vezana uz zapošljavanje slobodno nas kontaktirajte na broj telefona 01 6326 366.

KORPORATIVNA STRANICA:

http://www.studio-moderna.com

NOVOSTI:

http://www.studio-moderna.com/index.asp?tn=news_view&cid=234735

http://www.callcentrehelper.com/studio-moderna-to-roll-out-contact-centre-solution-across-21-countries-27006.htm

PDF prezentacija

Mislite da ste plaćeni premalo? Provjerite prosjek za svoje zanimanje!
We use cookies to enhance your experience. By continuing to visit this site you agree to our use of cookies. Learn more