Share
Tweet
+1
Share

Studio Moderna-TV Prodaja trgovina i usluge d.o.o.

Vodeći u Europi

STUDIO MODERNA - TV PRODAJA d.o.o. dio je Studio moderne d.o.o., vodeće kompanije iz područja direktnog marketinga i prodaje na teritoriju centralne i istočne Europe. Svojom jedinstvenom, visoko sofisticiranom infrastrukturom oglašavanja, marketinga, multi-kanalne prodaje i distribucije, prepoznati smo kao vrhunski stručnjaci u izgradnji cijenjenih robnih marki i kreativni davatelji usluga direktnog marketinga diljem svijeta, što dokazuje i naš ubrzan poslovni rast praćen zavidnim prodajnim rezultatima.

Danas je Studio Moderna prisutna u 21 europskoj zemlji, dnevno ima zakupljenih 300 sati TV programa što osigurava gledanost od oko 400 milijuna ljudi. U svakom trenutku direktni kontakt s kupcem ostvaruje oko 6.000 zaposlenika kroz lanac od 190 maloprodajnih trgovina, 120 shopping web portala, raširenu mrežu veleprodajnih partnera, kreativnu katalošku prodaju, 22 moderna kontakt-centra kao i vlastitu televizijsku produkciju.

Kupci diljem svijeta svakodnevno svjedoče kvaliteti i korisnosti naših proizvoda, od naših samih početaka s Kosmodiskom (www.kosmodisk.com.hr), preko širokog asortimana proizvoda unutar popularnog branda  Top Shop (www.topshop.com.hr), do danas vodećih europskih brandova spavaćeg programa – Dormeo (www.dormeo.com.hr) i inovativnog eko-kuhanja – Delimano (www.delimano.hr).

Uspjeh i rast naše kompanije često se ističe kao primjer poslovnog uspjeha do kojeg se može doći s dobrom idejom i od lokalne tvrtke razviti multinacionalnu kompaniju koja djeluje u više od dvadeset država. Radi inovativnog poslovnog pristupa, za naš poslovni model zainteresirane su  i vodeće poslovne škole u svijetu od Harvarda do Berlina, Pariza, ali i brojne poznate svjetske kompanije. Studio Moderna je među malobrojnim poduzećima u svijetu gdje Microsoft ispituje najnovije softverske aplikacije.

Jedinstvena mješavina zabavne kupnje iz naslonjača, inovativnih tehnika prodaje i poštovanja prema kupcu osigurala je i nama u Hrvatskoj vodeći položaj na zahtjevnom hrvatskom tržištu.

Studio Moderna u Hrvatskoj

Tvrtka Studio Moderna osnovana je 1992. u Sloveniji, a već godinu kasnije stiže i u Hrvatsku.  Uz kontinuirani rast i razvoj poslovanja od samih početaka, od 2008. hrvatska podružnica bilježi stopu godišnjeg rasta prihoda između 40% i 50%!

Otvaranjem novog call centra u Osijeku, uz postojeći zagrebački, u 2012. imat ćemo najveći pozivni centar u Hrvatskoj. Također, intenzivnim širenjem mreže maloprodajnih dućana geografski pokrivamo sve glavne regije i gradove te osiguravamo učinkovitu distribuciju naših popularnih proizvoda. Daljnjim ulaganjima u vlastitu produkciju, razvoj brandova, strukturiranje ponuda i CRM analitiku, kontinuirano unaprjeđujemo svoje poslovanje na svim poljima i potvrđujemo status kompanije istinski orijentirane kupcu, inovativnih koncepata i kreativne operativne strategije.

Zaposlenici – faktor uspjeha

Najbitnija stavka uspjeha svake kompanije, a pogotovo to važi za brzo rastuće i inovativne firme kao što je Studio Moderna, su  njezini ljudi. U Studio Moderni Hrvatska, kao i na razini grupe, imamo veliku obavezu i želju razvijati najveće talente i svim zaposlenima osigurati dobre uvjete za profesionalni i osobni rast.

U tom smislu našim zaposlenicima nudimo temeljito uvođenje u posao, kontinuirano usavršavanje i profesionalni razvoj kroz interne i vanjske edukacije, sudjelovanje u razvoju inovativnih poslovnih ideja i međunarodnim projektima, a dugoročno i mogućnost međunarodne karijere.

Naši su zaposlenici redom kreativni, inovativni i dinamični pojedinci,  spremni na kontinuirano učenje, svakodnevne poslovne izazove i ostvarenje vrhunskih rezultata.

Sudjelovanje u ostvarenju  novih poslovnih uspjeha i daljnjeg razvoja poslovanja, u ugodnom i prijateljskom radnom okruženju osobnog razvoja i napredovanja, vrijednosti su koje pružamo i svojim zaposlenicima i potencijalnim kandidatima.

Uhvatite priliku i postanite dio uspješnog tima u brzorastućoj i jednoj od najuspješnijih internacionalnih kompanija u području direktnog marketinga!

Vaše otvorene zamolbe i upite vezane uz zaposlenje očekujemo na adresi kadrovi.hr@studio-moderna.com.

Za sva pitanja vezana uz zapošljavanje slobodno nas kontaktirajte na broj telefona 01 6326 366.

KORPORATIVNA STRANICA:

http://www.studio-moderna.com

NOVOSTI:

http://www.studio-moderna.com/index.asp?tn=news_view&cid=234735

http://www.callcentrehelper.com/studio-moderna-to-roll-out-contact-centre-solution-across-21-countries-27006.htm

PDF prezentacija

We use cookies to enhance your experience. By continuing to visit this site you agree to our use of cookies. Learn more