Share
Tweet
Share

Aktualno

  • Prodavači, zaštitari, čistači i ekonomisti u Zagrebu najlakše do posla Prodavači, zaštitari, čistači i ekonomisti u Zagrebu najlakše do posla

    Ugovori na određeno vrijeme najčešći su razlog i zbog kojeg ljudi gube posao, jer je čak 39,1 posto radnika koje su u prošloj godini otpustili anketirani poslodavci otišlo zbog isteka ugovora.

  • Mladi lavovi u Generali osiguranju Mladi lavovi u Generali osiguranju

    Program obavljanja praktične nastave Generali osiguranja za učenike srednjeg strukovnog obrazovanja.

  • Nama niste samo broj: Valentina Serdarušić, 19, model i hostesa Nama niste samo broj: Valentina Serdarušić, 19, model i hostesa

    Valentina Serdarušić završila je Opću gimnaziju u Bjelovaru, a želja joj je upisati studij psihologije kako bi pomagala tinejdžerima koji imaju problema. Do sada je radila kao hostesa, promotor i fotomodel, a sudjelovala je i na brojnim natjecanjima ljepote. U slobodno vrijeme ide u teretanu i obrađuje vrt, što ju oslobađa od stresa.

  • Tko su zlatni web developeri u 2011. godini? Tko su zlatni web developeri u 2011. godini?

    Jedanaesta regionalna konferencija o razvoju web stranica održava se u Zagrebu od 16. do 17. 06.

  • Uz tri dana godišnjeg do devet dana odmora Uz tri dana godišnjeg do devet dana odmora

    Sljedeći tjedan nosi čak tri praznika i prva je ovogodišnja mogućnost za veća spajanja.

  • Nama niste samo broj: Mario Pilinger, 22, stolar Nama niste samo broj: Mario Pilinger, 22, stolar

    Mario Pilinger je završio srednju školu August Šenoa u Garešnici i stekao zvanje KV stolara. S drvom je počeo raditi s trinaest godina gledajući svog ujaka, te se tako zaljubio u to zanimanje. Najviše voli raditi vanserijske stvari. Igra nogomet, a bavio se i rukometom. Želio bi raditi u Bjelovaru ili Zagrebu.

  • Isplati li se biti tvrtka prijatelj obitelji? Isplati li se biti tvrtka prijatelj obitelji?

    Udruga roditelja Korak po korak u suradnji s MojPosao provodi projekt "Vuk sit, koza cijela" - Zadovoljan poslodavac - zadovoljan roditelj - zadovoljno dijete.

  • Održana 3. Energetska Arena 2011. - Imamo li 'energije' za rast Održana 3. Energetska Arena 2011. - Imamo li 'energije' za rast

    Istraživanje i razvoj kroz daljnje investicije u energetski sektor, te regionalna suradnja mogu pridonijeti oporavku regionalnog energetskog sektora i jačanju njegove konkurentnosti, istaknuto je na otvaranju 3. regionalne Energetske Arene.

  • Nama niste samo broj: Mihaela Šaš, 26, diplomirana novinarka Nama niste samo broj: Mihaela Šaš, 26, diplomirana novinarka

    Mihaela Šaš je završila studij novinarstva na Hrvatskim studijima u Zagrebu. Do sada je radila u trgovini, na raznim administrativnim poslovima i kao office assistant. Godinu dana je volontirala u udruzi 'Idem' i radila s djevojčicom s posebnim potrebama. Bavi se veslanjem, trčanjem, pjeva u zboru i svira gitaru. Za sebe kaže da je pozitivna osoba koja voli upoznavati nove ljude.

  • Nama niste samo broj: Hrvoje Vuksan, 28, diplomirani modni dizajner Nama niste samo broj: Hrvoje Vuksan, 28, diplomirani modni dizajner

    Hrvoje Vuksan je završio studij modnog dizajna na Tekstilno tehnološkom fakultetu u Zagrebu. Prije toga je studirao na Agronomskom fakultetu. Uz to, završio je i tečaj za grafičkog dizajnera i završava tečaj za web dizajnera.

  • 3. Energetska Arena 2011. - Imamo li 'energije' za rast? 3. Energetska Arena 2011. - Imamo li 'energije' za rast?

    Nedavna nuklearna katastrofa u Japanu i previranja na Bliskom Istoku otvorila su pitanja o održivosti postojećeg energetskog rasta i razvoja, potaknula rasprave o opravdanosti korištenja nuklearne energije i postojećih sigurnosnih standarda, a ispitivanja javnog mnijenja istovremeno potvrdila osjetljivost građana u pogledu korištenja nuklearne energije.

  • Infostud dobitnik nagrade PRiznanje Infostud dobitnik nagrade PRiznanje

    Društvo Srbije za odnose sa javnošću dodijelilo je nagrade za najbolje projekte u području komunikacija i odnosa s javnošću u Srbiji.

  • Nama niste samo broj: Iva Lovrinov, 24, apsolventica Nama niste samo broj: Iva Lovrinov, 24, apsolventica

    Iva Lovrinov apsolventica je na Ekonomskom fakultetu u Rijecu, smjer marketing. Završila je i prediplomski studij kulturologije na Filozofskom fakultetu u Rijeci. Već 15 godina se profesionalno bavi odbojkom i vodi školu odbojke za djevojčice u dobi od 10 do 14 godina. Završila je i tečaj za trenera, te turističkog pratitelja. Radila je na brojnim projektima na fakultetu, u studentskoj službi i kao demonstrator. Voli putovanja, životinje i matematičke mozgalice.

  • Što EU donosi tvrtkama, radnicima i studentima? Što EU donosi tvrtkama, radnicima i studentima?

    Pogledajte što očekuje buduće i sadašnje radnike, studente i tvrtke u Hrvatskoj kad se jednom nađu pod europskim krovom.

  • Sedam sindikata radnika napušta Maticu Sedam sindikata radnika napušta Maticu

    Nezadovoljni ponašanjem čelnika Matice hrvatskih sindikata, trideset i četiri tisuće sindikalnih članova napuštaju svoju središnjicu.

  • Uz novi MojPosao lakše i brže do novog posla i zaposlenika Uz novi MojPosao lakše i brže do novog posla i zaposlenika

    Posloprimci umjesto životopisa koji su unosili u bazu, otvaraju svoj profil – MojProfil, na koji mogu postaviti fotografiju i video-prezentaciju dok je za potrebe poslodavaca unaprijeđena aplikacija za postavljanje oglasa i predselekciju kandidata. Glavni cilj jednostavnije je korištenje za sve nas.

  • Nama niste samo broj! Nama niste samo broj!

    Nedavno smo proslavili desetogodišnjicu postojanja. Rado ističemo BROJ osoba koje svakodnevno posjećuju našu stranicu tražeći posao. Ponosimo se BROJEM tvrtki s kojima surađujemo, a koje potragu za zaposlenicima najčešće započinju objavljivanjem oglasa na MojPosao. U jednom dahu možemo naBROJati projekte koje smo pokrenuli ili sudjelovali u njima. Volimo za sebe reći da smo aktivni sudionik na hrvatskom tržištu rada.

  • Nezaposlenih manje od 300 tisuća Nezaposlenih manje od 300 tisuća

    Ove godine zaposleno je 23,7 posto više osoba nego lani, a traži se i veći broj radnika.

  • Poduzetnici: Vlada je kriva za lošu gospodarsku situaciju Poduzetnici: Vlada je kriva za lošu gospodarsku situaciju

    Hrvatska poduzetnici u anketi o hrvatskom gospodarstvu stanje ocijenili jedva prolaznom dvojkom, a većina za to ne krivi globalnu krizu, banke ili druge poslodavce nego - Vladu. A manjina onih poduzetnika koji se protive ulasku u EU, vjeruju da će im to pomoći u poslovanju.

  • GFK: mladi pod stresom i ne daju sve od sebe na poslu GFK: mladi pod stresom i ne daju sve od sebe na poslu

    Unatoč niskoj razini odgovornosti, mladi najviše pate zbog stresa na poslu , njih 40%, pokazali su rezultati analize GFK. Većina radi na neželjenim radnim mjestima zbog čega se ne trude dovoljno i traže novi posao. Najviše odgovornosti do 29. godine života dobivaju pojedinci u Francuskoj, Turskoj i Makedoniji.

We use cookies to enhance your experience. By continuing to visit this site you agree to our use of cookies. Learn more.