Share
Tweet
+1
Share
Send to friend
Press center Partners Publish ad Marketing | Hrvatski
No account? Register! | Forgotten password

Kako donijeti novogodišnje odluke?

01/08/2008

Novu godinu često shvaćamo kao novi početak, pa nerijetko odlučujemo okrenuti "novi list" kako bismo narednu godinu dočekali u boljem svijetlu.

Novogodišnje odluke u poslovnom svijetu najčešće se odnose na usavršavanje, pronalazak (boljeg) posla i tome slično. Donosimo nekoliko savjeta.

Pronađite nove izazove

Nema sumnje da život poslovnog čovjeka zna biti frustrirajući i izuzetno stresan, no zaposlenik sam mora pronaći motivaciju u radu. Pokušajte u poslu izdvojiti ono što vas najviše zanima. Predložite nove metode u radu, učinite posao zanimljivijim.

Obnovite životopis

Za početak, obnovite svoj životopis. Na taj način uočit ćete koliko ste napredovali, ili, pak, nazadovali u protekloj godini. Uz to, to će vam biti korisna informacija da odlučite u kojim se dijelovima vašeg rada trebate usavršiti. Također, životopis treba redovito obnavljati.

Usavršite vještine

Iako možda ne tražite novi posao, pregledajte oglase za posao kako bi saznali koje vještine su najtraženije u vašoj struci. Čak i kada imate višegodišnje iskustvo u radu, to ne znači da imate dovoljno znanja u svim područjima rada. (A.T.)

Izvor:
Monster

Upoznajte se pobliže s alatima u profesonalnoj selekciji i testirajte svoju osobnost kroz Upitnik osobnosti na MojPosao.

Razvoj karijere

 • Dodijeljene stipendije za MBA programe  COTRUGLI Business School Dodijeljene stipendije za MBA programe COTRUGLI Business School

  Finalni dio selekcijskog procesa za šest stipendija za Executive MBA program i šest stipendija za MBA program na vodećoj poslovnoj školi u JI Europi održao se za vikend, a poziv u finale je dobilo je 50 MBA i 80 Executive MBA kandidata.

 • Zadnja prilika za prijave na MBA stipendije Zadnja prilika za prijave na MBA stipendije

  Rok za prijave na stipendije za međunarodno akreditirane MBA programe na COTRUGLI Business School je 15. travnja. Iskoristite zadnju priliku da osvojite jednu od 12 prestižnih stipendija na vodećoj poslovnoj školi u JI Europi!

 • Nova prilika za osvajanje prestižne MBA stipendije Nova prilika za osvajanje prestižne MBA stipendije

  Svi koji se do 15. travnja prijave na natječaj imaju prilike osvojiti stipendiju i postati dio nove generacije međunardono akreditiranog MBA programa na vodećoj poslovnoj školi u Jugoistočnoj Europi, COTRUGLI Business School.

 • Kako tražiti preporuku? Kako tražiti preporuku?

  Pisanje preporuke u Hrvatskoj nije uvriježena praksa. Srećom, većina ljudi zna da preporuka postoji i da je, u pravilu, mora napisati vaš poslodavac. To je lakši dio priče, a sada prelazimo na teži. Kako nekoga zamoliti za preporuku?

 • 12 prestižnih MBA stipendija za najbolje managere 12 prestižnih MBA stipendija za najbolje managere

  Svi koji se prijave do 15. travnja imaju priliku osvojiti stipendiju za vodeću poslovnu školu u regiji.

We use cookies to enhance your experience. By continuing to visit this site you agree to our use of cookies. Learn more