Share
Tweet
+1
Share
Send to friend
No account? Register! | Forgotten password

Održana Web INDUSTRIJA 2011 - BeSeen

05/06/2011

Sajam je predstavio ljude koji stvaraju promjene u poslovanju na internetu, ali i općenito.

5. svibnja 2011. održao se treći sajam Web::INDUSTRIJA 2011 – BeSeen - jedini sajam internetske industrije (eng. Internet Industry Expo) u Hrvatskoj s edukativnim predavanjima, te besplatnom ulaznicom. Sajam je ove godine sa pola tisuća prijavljenih posjetitelja nastavio biti najveće okupljanje ponuđača i kupaca na internetskom tržištu. Iako skromna po broju izlagača, zbog čega su svi pojedinačno došli do većeg izražaja kod velikog broja posjetitelja, Web::INDUSTRIJA 2011 pokazala je javnosti presjek domaće internetske ponude.

Ono što je posjetitelje najviše privuklo, za što su se tražile zasebne rezervacije mjesta u dvorani, su edukativna predavanja na kojima su predavali najveći domaći stručnjaci za web trgovinu, web medije i razvoj web stranica - mnogi od njih s najvišim ocjenama od publike na poznatim konferencijama o web marketingu i developmentu (npr. Web::Strategija). Sva predavanja na sajmu, pa i nakon sajma, posjetitelji su mogli pratiti putem službenog sajamskog live blogging portala Zimo.co.

Na sajmu su proglašeni dobitnici priznanja startUPweb 2011 kao inovativne i kreativne poslovne snage koje koriste web. Za najboljeg od najboljih stručni žiri je odabrao projekt Streaming.hr, dok su odličnima ocijenjeni redom: Krojevi po mjeri online (www.krojacica.net), WhoAPI (www.whoapi.com), te Preporucamo.com (www.preporucamo.com).

Također, program sajma začinjen je napetom panel raspravom web-profesionalaca o (ne)isplativosti primjene Facebook-a u poslovne svrhe, zatim međusobnim upoznavanjem posjetitelja kroz zanimljivi Business Speed Dating, zabavnim igrama sposobnosti s vrijednim nagradama, jedinstvenim popustima na štandovima izlagača, druženjem uz kavu, te opuštenom atmosferom, ali i ostvarenim prodajnim rezultatima mnogih koji su izlagali.

Na Web::INDUSTRIJI 2011 kao izlagači bili su viđeni: Virtus dizajn, Microsoft Hrvatska, Web::Edukacija, Trenutak.hr, logIT internet usluge, Udruga Hrvatskih nezavisnih izvoznika softvera – CISEx, Kolektiva, Trikoder, Web-hosting.hr, Etarget, Metuzalem d.o.o., Konzum - internet prodavaonica, Web Studio – Wspay™ Payment Gateway, Emporia – Discount4Web.com, Uklanjanjevirusa.com, Knopso, te Hrvatska udruga Linux korisnika – HULK.

Aktualno

Mislite da ste plaćeni premalo? Provjerite prosjek za svoje zanimanje!
We use cookies to enhance your experience. By continuing to visit this site you agree to our use of cookies. Learn more