Share
Tweet
+1
Share
Pošalji prijatelju

Održana promotivna kampanja MojPosao Job College!

27.03.2012.
Održana promotivna kampanja MojPosao Job College!

Dana 15., 16, i 17. te 22., 23. i 24. ožujka održane su MojPosao Job College cjelodnevne promotivne  aktivnosti  (gradovi - Virovitica, B.Manastir, Đakovo, Požega, Osijek i Slatina) tijekom kojih su se mlade zainteresirane osobe do 29 godina starosti mogle prijaviti za sudjelovanje u projektu.

Zainteresirani posjetitelji također su mogli na štandovima Job College projekta dobiti i više informacija o aktivnostima koje su obuhvaćene projektom:

- radionice

- razvoj karijerenih planova

- edukacija

- dobivanje Certifikata MojPosao Job College

Svi posjetitelji su ujedno mogli dobiti i savjete stručnjaka za zapošljavanje tvrtke Selectio i predstavnika područnih službi HZZ-a (o pisanju životopisa, predstavaljanju na razgovoru za posao itd.).

Osim predstavnika MojPosao Job College tima, na štandovima u Osijeku su bili i predstavnici tvrtke Studio Moderna koji su na licu mjesta obavljali  preliminarne intervjue  za poziciju Agent u call centru. 

 

 

Sve

MojPosao koristi kolačiće (eng. cookies) kako bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Nastavkom pregleda stranice slažete se sa korištenjem kolačića. Više o tome možete pročitati ovdje