Share
Tweet
+1
Share
Pošalji prijatelju
Press centar Partneri Objava oglasa Marketing | English
Nemaš korisnički račun? Registriraj se! | Zaboravljena lozinka

Ovaj oglas nije aktivan. Prijava na njega nije moguća.

Agent u pozivnom centru - Odjel za privatne korisnike (m/ž) - Zagreb

Rok prijave: 28.09.2012.Poslodavac može zatvoriti oglas i prije isteka roka za prijavu, ukoliko primi zadovoljavajući broj prijava ili među pristiglim prijavama pronađe odgovarajućeg kandidata za objavljenu poziciju.

Naš klijent je vodeća telekomunikacijska kompanija u Hrvatskoj s dugogodišnjom internacionalnom tradicijom poslovanja. Prepoznatljivi identitet kompanije te zanimljivost i inovativnost usluga svrstava našeg klijenta među najbolje operatere u svijetu. Radi daljnjeg proširenja opsega posla tražimo dinamične, komunikativne i odgovorne osobe za poziciju u Zagrebu:

Agent u pozivnom centru – Odjel za privatne korisnike (m/ž)

Odgovornosti:

  • Javljanje na dolazne pozive korisnika i odgovaranje na upite korisnika vezano uz proizvode i usluge tvrtke
  • Obrada reklamacija korisnika
  • Vođenje popratne administracije poziva

Posao se radi u smjenama po 6 sati 5 dana u tjednu prvih nekoliko mjeseci nakon čega je moguć prelazak na puno radno vrijeme. Smjene mogu biti raspoređene i kroz vikend te su u tom slučaju slobodni neki drugi dani u tjednu.

Uvjeti:

  • Minimalno SSS
  • Aktivno korištenje MS Officea
  • Korištenje engleskog jezika u govoru i pismu
  • Tražimo dinamične, motivirane i proaktivne osobe, razvijenih komunikacijskih i prezentacijskih vještina, strpljive i uljudne u komunikaciji s ljudima

Odabranim kandidatima biti će ponuđen ugovor o radu na određeno vrijeme uz mogućnost produžetka. Rad putem studentskog ugovora ne nudimo.

Ukoliko ste zainteresirani za navedenu poziciju i udovoljavate navedenim kriterijima pošaljite nam svoj životopis s naznakom za navedeno radno mjesto najkasnije do 28.09.2012. putem LINKA ZA PRIJAVU.

 
Prijava
Prijavi se na oglas

Prosječna plaća u kategoriji
Administrativna zanimanja iznosi 4.508,534 kuna.

Saznaj plaću za željenu poziciju prema svojim kvalifikacijama!

Kreni

Saznajte koliku plaću dobivaju drugi za posao koji i vi radite
MojPosao koristi kolačiće (eng. cookies) kako bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Nastavkom pregleda stranice slažete se sa korištenjem kolačića. Više o tome možete pročitati ovdje