Share
Tweet
+1
Share
Pošalji prijatelju
Nemaš korisnički račun? Registriraj se! | Zaboravljena lozinka

Ovaj oglas nije aktivan. Prijava na njega nije moguća.

Agent u pozivnom centru - Odjel za privatne korisnike (m/ž) - Zagreb

Rok prijave: 28.09.2012.Poslodavac može zatvoriti oglas i prije isteka roka za prijavu, ukoliko primi zadovoljavajući broj prijava ili među pristiglim prijavama pronađe odgovarajućeg kandidata za objavljenu poziciju.

Naš klijent je vodeća telekomunikacijska kompanija u Hrvatskoj s dugogodišnjom internacionalnom tradicijom poslovanja. Prepoznatljivi identitet kompanije te zanimljivost i inovativnost usluga svrstava našeg klijenta među najbolje operatere u svijetu. Radi daljnjeg proširenja opsega posla tražimo dinamične, komunikativne i odgovorne osobe za poziciju u Zagrebu:

Agent u pozivnom centru – Odjel za privatne korisnike (m/ž)

Odgovornosti:

  • Javljanje na dolazne pozive korisnika i odgovaranje na upite korisnika vezano uz proizvode i usluge tvrtke
  • Obrada reklamacija korisnika
  • Vođenje popratne administracije poziva

Posao se radi u smjenama po 6 sati 5 dana u tjednu prvih nekoliko mjeseci nakon čega je moguć prelazak na puno radno vrijeme. Smjene mogu biti raspoređene i kroz vikend te su u tom slučaju slobodni neki drugi dani u tjednu.

Uvjeti:

  • Minimalno SSS
  • Aktivno korištenje MS Officea
  • Korištenje engleskog jezika u govoru i pismu
  • Tražimo dinamične, motivirane i proaktivne osobe, razvijenih komunikacijskih i prezentacijskih vještina, strpljive i uljudne u komunikaciji s ljudima

Odabranim kandidatima biti će ponuđen ugovor o radu na određeno vrijeme uz mogućnost produžetka. Rad putem studentskog ugovora ne nudimo.

Ukoliko ste zainteresirani za navedenu poziciju i udovoljavate navedenim kriterijima pošaljite nam svoj životopis s naznakom za navedeno radno mjesto najkasnije do 28.09.2012. putem LINKA ZA PRIJAVU.

 
Prijava
Prijavi se na oglas

Prosječna plaća u kategoriji
Administrativna zanimanja iznosi 4.508,534 kuna.

Saznaj plaću za željenu poziciju prema svojim kvalifikacijama!

Kreni

MojPosao koristi kolačiće (eng. cookies) kako bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Nastavkom pregleda stranice slažete se sa korištenjem kolačića. Više o tome možete pročitati ovdje