Share
Tweet
+1
Share
Pošalji prijatelju
Nemaš korisnički račun? Registriraj se! | Zaboravljena lozinka

Ovaj oglas nije aktivan. Prijava na njega nije moguća.

Profesor/student engleskog jezika ili izvorni govornik (m/ž) - Samobor

Rok prijave: 03.07.2013.Poslodavac može zatvoriti oglas i prije isteka roka za prijavu, ukoliko primi zadovoljavajući broj prijava ili među pristiglim prijavama pronađe odgovarajućeg kandidata za objavljenu poziciju.
  • Poslodavac: Nova Eloquentia d.o.o.

Helen Doron Early English je međunarodno priznati sustav učenja engleskog jezika koji postoji više od 25 godine te se provodi u više od 30 zemalja diljem svijeta. U Hrvatskoj uspješno poslujemo od 2009. godine na 11 lokacija, s preko 1.200 zadovoljnih polaznika. Centar u Samoboru otvoren je 2011. godine.

Naša metoda rada zasniva se na stvaranju pozitivnog i zabavnog okruženja u kojem djeca jednostavno, brzo i lako usvajaju engleski jezik po istim principima po kojima su usvajali i svoj materinji jezik. Upravo nam takav pristup omogućava rad s djecom već od 3 mjeseca pa do 18 godina starosti. Uči se u malim grupama (od 4 do 8 djece) te isključivo na engleskom jeziku, bez prevođenja, kako bi se djecu od početka poticalo na aktivnost i govor. Učimo uz pomoć vrlo kvalitetnih materijala i stimuliramo dječji razvoj kroz poticanje svih osjetila. Kroz ponavljanje, zabavne i poučne aktivnosti na satu, pjesmice te redovito slušanje CD-a kod kuće, potičemo dječju prirodnu sposobnost učenja, razvijamo njihovo samopouzdanje i ljubav prema engleskom jeziku.

Web stranica: www.helendoron.hr
Facebook stranica Helen Doron centra Samobor: http://www.facebook.com/pages/Helen-Doron-Early-English-Samobor/204014139660436
Helen Doron reklamni video: http://www.youtube.com/watch?v=VvJHu7x-vvk

Opis posla

Tražimo studenta/profesora engleskog jezika ili izvornog govornika engleskog jezika s dobrim znanjem hrvatskog za posao učitelja/ice prema našoj jedinstvenoj Helen Doron Early English metodi.

U našoj školi engleski uče djeca već od 3 mjeseca pa do 18 godina starosti, a obzirom da radimo na izuzetno aktivan i djeci zabavan način, tražimo energičnu, komunikativnu, otvorenu, veselu i kreativnu osobu koja prije svega uživa u radu s malom djecom te je spremna usavršavati se i učiti.

Uvjeti

Odlično vladanje engleskim jezikom je nužno, a poželjne su i osnovne umjetničke vještine i znanja, dar pjevanja te poznavanje rada na računalu.

Molimo sve kandidate da se prije prijave za posao upoznaju s našom metodom putem naše web stranice te Facebook stranice Helen Doron centra Samobor.

Prijave šaljite isključivo putem mojposao.net linka za prijavu.

Razmatrati ćemo samo potpune prijave koje trebaju sadržavati:
- molbu/motivacijsko pismo na hrvatskom i engleskom jeziku
- životopis/CV na hrvatskom i engleskom jeziku

Ukoliko nam Vaši podaci i iskustvo budu interesantni, biti ćete pozvani na intervju te testiranje.

Stručna sprema:
Magistar struke, Sveučilišni prvostupnik, Viša stručna sprema, Visoka stručna sprema
Jezici:
Engleski (izvrsno), Hrvatski (napredno)
Vještine:
Word, Excel, Outlook, Internet

Što nudimo

Kao Helen Doron Teacher Vi ćete:
- biti dio internacionalne mreže učitelja
- dobiti mogućnost usavršavanja svojih učiteljskih vještina pohađanjem naših specijaliziranih Helen Doron Early English treninga i seminara
- primati podršku putem naše godišnje konferencije, sastanaka učitelja, web portala i foruma
- raditi dinamičan i zanimljiv posao prema metodi koja je višestruko korisna za razvoj djece

Vrsta zaposlenja:
Stalni radni odnos, Honorarno, Stručno osposobljavanje, Studentski ugovor

Ostale informacije

Kategorije:
Obrazovanje i znanost
Županija rada:
Zagreb i zagrebačka
Prijava
Prijavi se na oglas

Prosječna plaća u kategoriji
Obrazovanje i znanost iznosi 5.262,05 kuna.

Saznaj plaću za željenu poziciju prema svojim kvalifikacijama!

Kreni

MojPosao koristi kolačiće (eng. cookies) kako bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Nastavkom pregleda stranice slažete se sa korištenjem kolačića. Više o tome možete pročitati ovdje