Share
Tweet
+1
Share
Pošalji prijatelju

Junior programer (m/ž)

Zagreb

Rok prijave:

 

Govorite našim jezikom?

Želite raditi na rješenjima koje obrađuju milijune transakcija, koje će koristiti stotine tisuća korisnika, na koje ćete biti ponosni kad za par godina budete slagali popis projekata u kojima ste sudjelovali?
Nemate puno iskustva a želite učiti od najboljih u branši?

Prihvatite izazov, postanite dio uspješnog Omega software tima kao:

Junior programer (m/ž)

Opis posla:

 • Projekti koje radimo obično su ozbiljna rješenja za enterprise klijente i javni sektor – od razvoja vlastitog ERP-a, ECM-a i DMS-a pa do cjelovitih rješenja „po mjeri“.
 • Radimo na Microsoft stacku (C# / ASP.NET MVC/SQL), Angular, Javascript i jQuery-u.
 • Aktualni primjeri našeg rada su www.evisitor.hr i moj.zagreb.hr.
 • Listu referenci možete naći ovdje: www.omega-software.hr/o-nama/reference/17
 • Rad na projektima uključuje: analizu zahtjeva, izradu prototipa, dizajn i razvoj rješenja, testiranje, izradu tehničke/developerske dokumentacije, rad na unapređenju internih alata i code review.

Uvjeti:

 • Smisao za rješavanje problema, analitičnost, upornost i odgovornost u radu
 • Komunikacijske vještine prilagođene timskom radu i volju za napredovanjem u znanju
 • Poznavanje osnova programiranja

Prednost vam donosi:

 • Dobro znanje programiranja u nekom od objektnih jezika: C#, Java, C++

Očekivani profil kandidata:

 • Analitičnost u rješavanju problema i komunikaciji
 • Savjesnost, inovativnost i odgovornost u radu
 • Pozitivan stav i spremnost na timski rad
 • Temeljitost i preciznost u izvršavanju zadataka uz poštivanje zadanih rokov
 • Spremnost na stručno usavršavanje

Što nudimo:

Rad na zanimljivim projektima (veliki poslovi za velike trgovce, državne agencije i javne projekte) u dinamičnoj radnoj okolini (rad na projektima iz različitih poslovnih područja).

Nudimo rad u poticajnoj, organiziranoj i zreloj okolini na uvijek novim i izazovnim projektima u timu stručnih kolegica i kolega. Pod zrelom okolinom mislimo na stabilnu infrastrukturu, uhodane procese (ISO 9001, 27001), ozbiljne alate za rad, parking, mogućnost rada od kuće i fleksibilno radno vrijeme.

O nama:

Omega software etablirana je IT tvrtka i hrvatski lider u segmentu uredskog poslovanja, koja se već 15 godina bavi razvojem cjelovitih poslovnih ICT rješenja i proizvoda temeljenih na vlastitim inovativnim razvojnim platformama, od kojih su globalno najpoznatiji Rhetos (www.rhetos.org) - open source platforma za razvoj poslovnih aplikacija i MetaComplete (www.metacomplete.com) - platforma za upravljanje informacijama.

Projekti i proizvodi su nam raznoliki, s fokusom na zahtjevna poslovna rješenja za klijente u javnom i privatnom sektoru – od razvoja vlastitog ERP-a, ECM-a i DMS-a, do cjelovitih rješenja „po mjeri“. Posebno smo ponosni na javne sustave za građane poput www.evisitor.hr ili moj.zagreb.hr. Listu referenci možete naći ovdje.

Trenutno naš tim broji preko 70 stručnjaka iz raznih područja, te iz godine u godinu povećavamo obujam poslovanja i kroz tendenciju rasta želimo svoje poslovanje obogatiti najkvalitetnijim zaposlenicima.

Način prijave:

Putem linka na dnu oglasa.

 

Prosječna plaća u kategoriji
IT, telekomunikacije iznosi 6.747,2 kuna.

Saznaj plaću za željenu poziciju prema svojim kvalifikacijama!

Kreni

MojPosao koristi kolačiće (eng. cookies) kako bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Nastavkom pregleda stranice slažete se sa korištenjem kolačića. Više o tome možete pročitati ovdje