Share
Tweet
+1
Share
Pošalji prijatelju

Stručnjak za upravljanje kreditnim rizikom / Credit Risk Manager (m/ž)

Rijeka

Rok prijave:

  • BKS Bank AG, Glavna podružnica Rijeka
  • Adresa: Mljekarski trg 3, 51000 Rijeka
  • Web: http://www.bks.hr/

BKS Bank AG sa sjedištem u Klagenfurtu, Austrija, prisutna je na tržištima Austrije, Slovenije, Mađarske, Slovačke i Italije, a na području Republike Hrvatske posluje putem BKS Bank AG, Glavne podružnice Rijeka.

Zbog širenja poslovne mreže i razvoja poslovanja te unaprjeđenja kvalitete bankarskih usluga, proširujemo tim odgovoran za upravljanje kreditnim rizikom, te tražimo osobu za rad na neodređeno vrijeme u sjedištu Podružnice u Rijeci, na poziciji

Stručnjak za upravljanje kreditnim rizikom / Credit Risk Manager (m/ž)

Stručnjak za upravljanje kreditnim rizikom zadužen je prvenstveno za izradu analiza i davanje mišljenja o kreditnoj sposobnosti korporativnih i retail klijenata i rizičnosti pojedinih zahtjeva, procjenjivanje i praćenje vrijednosti sredstava osiguranja potraživanja Banke, te druge poslove vezane uz upravljanje kreditnim rizikom, a s ciljem osiguravanje zaštita Banke od povećanog kreditnog rizika.

Idealni kandidat ispunjava sljedeće uvjete:

  • VSS - ekonomskog usmjerenja
  • min 3 godine radnog iskustva na poslovima vezanim uz upravljanje kreditnim rizikom u financijskom sektoru (banke, leasing društva) ili sličnim djelatnostima
  • vrlo dobro znanje engleskog jezika (u govoru i pismu)
  • vrlo dobro poznavanje rada na osobnom računalu (prvenstveno MS Office aplikacije)
  • analitičnost, sistematičnost i pouzdanost.

Nudimo vam, kao našem budućem zaposleniku/-ci, priliku za profesionalnim razvojem, mogućnost samostalnog djelovanja, brigu o vašem razvoju, edukaciji i zdravlju, odnose temeljene na poštovanju i povjerenju te tretiranje vašeg rada kao bitnog doprinosa uspjehu cijele organizacije.

Ako ste zainteresirani za navedenu poziciju te ispunjavate navedene uvjete, pozivamo Vas da se pridružite našem timu, te svoju ponudu i životopis dostavite prijavom na oglas najkasnije do 25.03.2017.

Za sve dodatne informacije možete se obratiti stručnjaku za upravljanje ljudskim resursima na broj telefona 051 353 544.

Prosječna plaća u kategoriji
Ekonomija, financije i računovodstvo iznosi 5.854,32 kuna.

Saznaj plaću za željenu poziciju prema svojim kvalifikacijama!

Kreni

MojPosao koristi kolačiće (eng. cookies) kako bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Nastavkom pregleda stranice slažete se sa korištenjem kolačića. Više o tome možete pročitati ovdje