Share
Tweet
+1
Share
Pošalji prijatelju

Slastičar (m/ž)

Lopud

Rok prijave:

LAFODIA HOTEL & RESORT je potpuno renovirani hotel sa 4 zvjezdice, smješten na samom jugu Hrvatske, u blizini Dubrovnika, na otoku Lopudu.

Naša vizija je postići visoki nivo usluge koju pružamo našim gostima, podrazumijevajući da su naši zaposlenici ključni faktor uspjeha koji određuje kvalitetu usluge.

Ako želite podijeliti ovo predivno iskustvo sa nama i spremni ste prilagoditi se radu na otoku, dostizati nove ciljeve i poboljšati svoje profesionalno iskustvo, pridružite nam se i postanite dio našeg mladog i modernog tima.

Ako ste sposobni, fleksibilni, pouzdani i precizni u onome što radite te volite rad u timu, pridružite nam se na sljedećoj poziciji:

Slastičar (m/ž) - link za prijavu

Uvjeti

  • SSS slastičar
  • min. 2 godine iskustva na istim ili sličnim poslovima
  • kreativnost u pripremi i dekoracijama slastica
  • sposobnost za timski rad

Nudimo profesionalno radno okruženje, stimulativna primanja, smještaj i prehranu. Plaće su konkurentne te usklađene sa tržištem kao i sposobnostima kandidata.

Zainteresirani kandidati svoje ponude sa životopisom na hrvatskom i engleskom jeziku  (obavezno poslati životopis na 2 jezika) te fotografijom mogu poslati do 02.05.2017.

U obzir će biti uzete samo ponude koje odgovaraju navedenim uvjetima te sadržavaju sve tražene informacije.

Prosječna plaća u kategoriji
Turizam i ugostiteljstvo iznosi 4.175,78 kuna.

Saznaj plaću za željenu poziciju prema svojim kvalifikacijama!

Kreni

MojPosao koristi kolačiće (eng. cookies) kako bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Nastavkom pregleda stranice slažete se sa korištenjem kolačića. Više o tome možete pročitati ovdje