Share
Tweet
+1
Share
Pošalji prijatelju

Pripravnik u hotelskim operacijama (m/ž)

Certifikat Poslodavac Partner

Valamar Riviera d.d. posjeduje Certifikat Poslodavac Partner - certifikat za izvrsnost u upravljanju ljudskim resursima.

Poreč, Rabac, Dubrovnik, otok Krk

Rok prijave:

Prijavite se za posao u Valamaru kako bismo zajedno svakog dana svakom gostu pružali nezaboravna sjećanja!

Valamar Riviera je vodeća turistička kompanija koja u svojih 30 hotela i ljetovališta te 15 kamping ljetovališta duž jadranske obale – u Istri, na otocima Krku i Rabu te u Dubrovniku, može smjestiti oko 55.000 gostiju dnevno što čini oko 12 posto ukupnog kategoriziranog smještaja u Hrvatskoj.

Strategija kompanije počiva na načelu da su ulaganja u podizanje kvalitete smještaja, razvoj talenata, inovativne usluge i razvoj destinacije glavni pokretač rasta i razvoja. Valamar Riviera veliki je investitor u turizam s više od 3 milijarde kuna ulaganja u razvoj i podizanje kvalitete portfelja turističke imovine u posljednjih 13 godina. Znanje, profesionalnost i vrijedan rad naših 4.900 zaposlenika temelj su izvrsnosti usluge, održivosti i rasta poslovanja.

Vizija Valamara je biti predvodnik u promjeni paradigme razvoja odmorišnog turizma te stvarati skladan odnos između hotelijerstva i turističke destinacije, stapajući specifične lokalne doživljaje i autentično gostoprimstvo u jedinstveno turističko iskustvo. Na taj način Valamar Riviera stvara iznimnu dodanu vrijednost za dionike te pridonosi razvoju lokalnog gospodarstva i izgradnji dugoročno održive budućnosti.

Pozivamo sve zainteresirane kandidate da se pridruže našem timu i postanu:

1. PRIPRAVNIK U HOTELSKIM OPERACIJAMA (m/ž) - više izvršitelja za rad u Poreču, Rapcu, Dubrovniku te na otoku Krku

2. PRIPRAVNIK U KORPORATIVNIM SLUŽBAMA
(m/ž)
- više izvršitelja za rad u Poreču na poslovima:
·web prodaje
·digitalnog marketinga

Potrebno obrazovanje, znanja i vještine:

  • VSS - ekonomskog, turističko-hotelijerskog, društvenog ili srodnog usmjerenja
  • aktivno korištenje dvaju stranih jezika, od kojih je engleski obvezan
  • napredno korištenje MS Office alata
  • orijentiranost na uslužnost i gostoljubivost
  • težnja izvrsnosti i postignuću.

Pružamo poticajno i dinamično radno okruženje u kojem će odabrani kandidati proći jednogodišnji razvojni program pripravništva te upoznati visoke standarde naše korporativne kulture gdje su gosti i zaposlenici na prvome mjestu.

Visokomotiviranim, upornim i predanim pojedincima omogućavamo razvoj osobnih i profesionalnih kompetencija kontinuiranim usavršavanjem i razvojem karijere za specijalističke i voditeljske pozicije.

Ako ste zainteresirani, dostavite svoju prijavu i životopis do 26. ožujka 2017. elektroničkom poštom na adresu pripravnik@valamar.com s oznakom 1 ili 2 za preferirano radno mjesto.

Za dodatna pitanja slobodno nas kontaktirajte:

Valamar Riviera d.d.
Sektor ljudskih potencijala
Stancija Kaligari 1, 52440 Poreč
T +385 52 408 032
E pripravnik@valamar.com
www.valamar-riviera.com

 

Prosječna plaća u kategoriji
Turizam i ugostiteljstvo iznosi 4.175,78 kuna.

Saznaj plaću za željenu poziciju prema svojim kvalifikacijama!

Kreni

MojPosao koristi kolačiće (eng. cookies) kako bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Nastavkom pregleda stranice slažete se sa korištenjem kolačića. Više o tome možete pročitati ovdje