Share
Tweet
+1
Share
Pošalji prijatelju

DWH/BI specijalist (m/ž)

Certifikat Poslodavac Partner

Atlantic Grupa posjeduje Certifikat Poslodavac Partner - certifikat za izvrsnost u upravljanju ljudskim resursima.

Zagreb

Rok prijave:

Postani

DWH/BI specijalist (m/ž)

Mjesto rada: Zagreb

 

Misija korporativnog IT-a Atlantic Grupe je ponuditi usluge i rješenja visoke kvalitete koji podržavaju razvoj i rast kompanije te osigurati informacije potrebne za donošenje strateških i operativnih poslovnih odluka. Dinamična i poticajna timska atmosfera, uspješni projekti iza nas, kao i izazovni projekti pred nama, motiviraju nas i čine svakodnevni rad zanimljivim.

Kako konstantno radimo na optimizaciji i razvoju, uspostavljanju standarda u poslovnim procedurama i rješenjima, želimo ojačati postojeći tim dodatnim snagama stoga tražimo IT-jevca koji voli i razumije podatke.

Glavni zadaci novog člana tima bit će:

  • Analiza zahtjeva poslovanja prema DWH/BI sustavima
  • Implementacija inovativnih rješenja iz područja napredne i kognitivne analitike
  • Implementacija ETL procesa i integracija podataka iz izvorišnih sustava
  • Razvoj izvještaja i dashboarda
  • Unaprijeđenje procesa iz DWH/BI područja
  • Održavanje DWH/BI sustava

Pravi kandidat ima VSS tehničkog smjera (FER, FOI, PMF i sl.) te minimalno 3 godine iskustva u implementaciji DWH/BI sustava.

Potrebni su znanje i iskustvo u jednom ili više navedenih područja:

  • poznavanje BI alata i/ili naprednih analitičkih alata
  • iskustvo rada s bazama podataka
  • poznavanje ETL alata
  • dizajn DWH sustava

Sklonost timskom radu, sposobnost rada u vrlo dinamičnom i multikulturalnom okruženju te proaktivnost, pedantnost i analitičnost najjače su osobine pravog kandidata. Također, dobro razvijene komunikacijske vještine su vrlo važne obzirom da je naglasak na radu s korisnicima. Potrebno je aktivno poznavanje engleskog jezika, a iskustvo u radu s različitim tipovima IT poslovnih rješenja (ERP, WMS, optimizcija transporta, mobila prodaja, CRM…) će se uzeti kao prednost.

Budi dio Atlantic Grupe.

Atlantic Grupa je inspirativna kompanija ljudi koji posluju i vole raditi u inspirativnom društvu. Osnovana prije 25 godina, kompanija je od lokalnog distributera prerasla u uspješnu multinacionalnu grupaciju s predstavništvom u 12 zemalja, 19 proizvodnih pogona, preko 20 jedinstvenih brendova i 5.400. zaposlenika.

Otvoren, znatiželjan i ambiciozan, Atlantic svojim postojećim i novim kolegama, partnerima i investitorima nudi beskrajan ocean prilika za rast i razvoj.

 

Molimo da prijavu na natječaj i dostavu životopisa
izvršite putem linka koji vodi na službene stranice Atlantic Grupe

Prosječna plaća u kategoriji
IT, telekomunikacije iznosi 6.747,2 kuna.

Saznaj plaću za željenu poziciju prema svojim kvalifikacijama!

Kreni

MojPosao koristi kolačiće (eng. cookies) kako bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Nastavkom pregleda stranice slažete se sa korištenjem kolačića. Više o tome možete pročitati ovdje