Share
Tweet
+1
Share
Pošalji prijatelju

Voditelj online kampanja (m/ž)

Zagreb

Rok prijave:

  • Adecco Hrvatska d.o.o.
Adecco je vodeća multinacionalna kompanija koja s više od 33.000 zaposlenih i mrežom od 5.000 poslovnica u 60 zemalja nudi širok raspon usluga u području ljudskih potencijala. Naše usluge svakodnevno koristi preko 100.000 klijenata.

Naš klijent, kompanija Bisnode, je vodeći europski ponuđač poslovnih informacija sa sjedištem u Stockholmu, Švedska. Bisnode u Hrvatskoj posluje od 2011. godine i od tada svake godine bilježi dvoznamenkasti rast poslovanja.
Prema ocjeni svojih zaposlenika, navedena kompanija spada u sam vrh najboljih poslodavaca u EU, a prema ocjeni svojih klijenata nudi kvalitetne proizvode i ispunjava svoja obećanja.

Radi proširenja poslovanja, za navedenu kompaniju tražimo osobu na poziciji:

Voditelj online kampanja (m/ž) - Zagreb

Želimo da nam se pridruže najbolji među onima:

Uvjeti:

  • Minimalno 2 godine radnog iskustva na sličnim pozicijama
  • Track record uspješnih kampanja
  • Poznavanje engleskog jezika u govoru i pismu
  • Motivirana osoba spremna na učenje i rad

Nudimo:

  • Ugodno radno okruženje
  • Profesionalnu radnu okolinu

Ukoliko ste zainteresirani za navedenu poziciju i udovoljavate navedenim kriterijima pošaljite nam svoj životopis na hrvatskom jeziku s naznakom za navedeno radno mjesto putem LINKA ZA PRIJAVU najkasnije do 03.05.2017.

Adecco Hrvatska d.o.o. ishodilo je dozvolu za obavljanje djelatnosti u svezi sa zapošljavanjem Ministarstva gospodarstva, rada i poduzetništva klasa: UP/I-102-02/03-04/07 od 05.6.2003.

Prosječna plaća u kategoriji
Marketing, PR i mediji iznosi 6.739,64 kuna.

Saznaj plaću za željenu poziciju prema svojim kvalifikacijama!

Kreni

MojPosao koristi kolačiće (eng. cookies) kako bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Nastavkom pregleda stranice slažete se sa korištenjem kolačića. Više o tome možete pročitati ovdje