Share
Tweet
+1
Share
Pošalji prijatelju

Tajni kupac (m/ž)

prema mjestu stanovanja

Rok prijave:

Mystery Eyes je agencija za pružanje usluge mystery shoppinga odnosno tajnog kupovanja.

Opis posla

Tajni kupci su prethodno educirani djelatnici koji se na zahtjev određenog poduzeća pretvaraju da su potencijalni i redovni kupci. Oni pritom prema unaprijed definiranim kriterijima detaljno i objektivno mjere kvalitetu usluge tog poduzeća i/ili njegovih konkurenata s ciljem njezina poboljšanja te nakon toga na odgovarajući način izvještavaju o svom iskustvu na usporediv i konzistentan način.

Mystery shopping nije fokusiran isključivo na interakciju kupca i prodajnog osoblja, već na cjelokupno iskustvo kupaca (tzv. customer experience management) na koje osim prodajnog osoblja utječu i prostor, proizvod, cijena, način pružanja usluge i dr.

Uvjeti

- odgovornost i pouzdanost
- objektivnost
- sposobnost fokusiranja na detalje
- dobre komunikacijske vještine
- da cijeni i razumije što je vrhunska usluga kupcima, želi poboljšati kvalitetu usluge te vlastitim primjerom pruža izvrsnu uslugu
- pristup računalu s internetom i e-mailom
- poznavanje osnove rada na računalu

Ukoliko ste zainteresirani, a smatrate da Vaš profesionalni profil odgovara navedenim uvjetima, molimo da svoju ponudu sa životopisom pošaljete putem linka za prijavu.

Vještine:

Word, Internet

Što nudimo

- ugovor o djelu ili studentski ugovor

Vrsta zaposlenja:

Honorarno, Studentski ugovor

Prosječna plaća u kategoriji
Prodaja (Trgovina) iznosi 4.701,29 kuna.

Saznaj plaću za željenu poziciju prema svojim kvalifikacijama!

Kreni

MojPosao koristi kolačiće (eng. cookies) kako bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Nastavkom pregleda stranice slažete se sa korištenjem kolačića. Više o tome možete pročitati ovdje