Share
Tweet
+1
Share
Pošalji prijatelju

Voditelj Službe promocije (m/ž)

Zagreb

Rok prijave:

 • Hrvatska Lutrija d.o.o.

Već 40 godina Hrvatska lutrija d.o.o. prepoznata je kao vodeći priređivača igara na sreću. U našem poslovanju važno nam je zadovoljstvo naših igrača, ali i naša prepoznatljivost na tržištu kao društveno odgovorna kompanija koja brine o svojim igračima, zaposlenicima i zajednici u kojoj djelujemo.

Zbog nastojanja da na tržištu igara na sreću u Hrvatskoj zadržimo vodeću poziciju i ispunimo očekivanja svih naših dionika, kontinuirano ulažemo u stručno usavršavanje i zadovoljstvo naših zaposlenika. Iz tog razloga dodijeljen nam je certifikat Poslodavac partner koji potvrđuje izvrsnost upravljanja ljudskim potencijalima unutar organizacije te nas stavlja na vrh ljestvice poželjnih poslodavca.

Ukoliko i Vi želite postati dio našeg tima, javite se na naš oglas za radno mjesto


Voditelj Službe promocije (m/ž)
(Mjesto rada: Zagreb, 1 izvršitelj)

Zadaci i odgovornosti:

 • Definira procese i rokove, te analizira, provodi i kontrolira sve aktivnosti Službe,
 • Inicira, osmišljava, organizira i koordinira svim segmentima promotivnih procesa koji uključuju: medije (odnosi s medijima, zakup medija i posebni oblici poslovne suradnje s medijima) i reklamne agencije (priprema podloga za provedbu natječaja za odabir vanjskog partnera koji će producirati potrebna oglasna sredstva),
 • Prati prodaju i ostvarene poslovne rezultate predlaže i priprema kampanje i/ili posebne projekte iz domene promocije odnosno oglašavanja i produkcije oglasnih sredstava (za TV, radio, novine, outdoor i on-line oglašavanje),
 • Aktivno sudjeluje u izradi plana marketinga i kontrolira njegovo provođenje u skladu s odobrenim budžetima za marketinške aktivnosti,
 • Prati standarde i trendove djelatnosti, surađuje s vanjskim poslovnim partnerima, inicira, uvodi, prati i kontrolira novitete u poslovanju, odnosno u promociji i produkciji.

Uvjeti:

 • VSS (min. 300 ECTS bodova)
 • 4 godine radnog staža na sličnim/istim poslovima
 • Aktivno znanje engleskog jezika u govoru i pismu

Od kandidata očekujemo:

 • Visoku razinu profesionalnosti
 • Kompetencije vođenja u domeni timskih i operativnih aktivnosti
 • Razvijene komunikacijske vještine

Način zaposlenja: Rad na neodređeno vrijeme

Radno vrijeme: Puno radno vrijeme

Pozivamo zainteresirane kandidate da do 30.06.2017. godine dostave svoj: životopis i motivacijsko pismo, presliku osobne iskaznice, domovnice i diplome poštom na adresu:

Hrvatska Lutrija d.o.o.
Služba razvoja ljudskih potencijala
(za natječaj  „Voditelj Službe promocije (m/ž) “)
Ulica grada Vukovara 72
10000 Zagreb

Napomene: Zaprimljenu dokumentaciju ne vraćamo. Nepotpune i nepravodobno podnesene ponude neće se razmatrati, pa se  osoba neće smatrati kandidatom prijavljenim na natječaj, kao ni kandidat koji ne ispunjava formalne uvjete natječaja.

Kandidati koji ispunjavaju formalne uvjete natječaja mogu biti pozvani na testiranje i intervju, o čemu će biti pravovremeno obaviješteni.

Očekujemo Vašu prijavu kako biste i Vi doprinijeli
našoj prepoznatljivosti vodećeg priređivača igara na sreću!

Tijek selekcijskog postupka možete pratiti na linku:
www.lutrija.hr/cms/PosaouHrvatskojLutriji
Više o postupku zapošljavanja u HL na linku:
www.lutrija.hr/cms/PostupakZaposljavanja

Prosječna plaća u kategoriji
Marketing, PR i mediji iznosi 6.739,64 kuna.

Saznaj plaću za željenu poziciju prema svojim kvalifikacijama!

Kreni

MojPosao koristi kolačiće (eng. cookies) kako bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Nastavkom pregleda stranice slažete se sa korištenjem kolačića. Više o tome možete pročitati ovdje