Share
Tweet
+1
Share
Pošalji prijatelju

Autoelektričar (m/ž)

Zagreb

Rok prijave:

Tražimo djelatnika na radnom mjestu:

Autoelektričar (m/ž)
1 kandidat za rad u Zagrebu

Poduzeće “TPZ” d.o.o. Zagreb, osnovano je 1988. godine i od početka svoga rada pa do danas ima snažan i dinamičan razvoj. Započeli smo kao poduzeće za prodaju “INDOS” viličara i pripadajućih rezervnih dijelova uz prateću servisnu službu.
1997. godine u skladu sa strateškim odrednicama našeg poduzeća, ocijenili smo da je nužno osigurati kontinuitet ponude kvalitetnijeg programa viličara na tržištu Republike Hrvatske, stoga se TPZ uključuje u svjetsku mrežu zastupnika njemačkog proizvođača viličara JUNGHEINRICH, čime je djelatnost kompanije još više usredotočena na prodaju i servis viličara.
2003. godine poduzeće TPZ osniva i drugu stratešku poslovnu jedinicu u svrhu prodaje vozila i rezervnih dijelova iz gospodarskog programa te otpočinje s modernizacijom servisa i stručnim osposobljavanjem zaposlenika za ovu vrstu posla.
Unazad nekoliko godina proširena je djelatnost firme i na prodaju rezervnih dijelova, i otvoren servis za vozila iz programa IVECO, MAN i MERCEDES.

Naša misija za naredno razdoblje nas obvezuje da svojim sposobnostima i kvalitetom usluge, poboljšamo kakvoću odnosa i suradnje prema partnerima, radi čuvanja vrijednosti i podizanja konkurentnosti.

Opis posla:

  • traži se: Autoelektričar (m/ž) u u servisu kamiona i osobnih automobila

Potrebne kvalifikacije:

  • KV/VKV/SSS
  • radno iskustvo na istim poslovima i znanje rada na dijagnostici
  • fleksibilnost i sklonost timskom radu

Vrsta zaposlenja:

  • posao na neodređeno

Pridružite se našem uspješnom timu!
Pošaljite nam svoj životopis putem linka prijava do 29.06.2017.

Prosječna plaća u kategoriji
Proizvodnja i zanatske usluge iznosi 5.772,66 kuna.

Saznaj plaću za željenu poziciju prema svojim kvalifikacijama!

Kreni

MojPosao koristi kolačiće (eng. cookies) kako bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Nastavkom pregleda stranice slažete se sa korištenjem kolačića. Više o tome možete pročitati ovdje