Share
Tweet
Share

CIKLOPEA d.o.o. za usluge i trgovinu

Certifikat Poslodavac Partner

CIKLOPEA d.o.o. za usluge i trgovinu nositelj certifikata Poslodavac Partner - certifikata za izvrsnost u upravljanju ljudskim resursima.

CIKLOPEA je nagrađivani partner za pružanje jezičnih rješenja i lider u pružanju prevoditeljskih i lokalizacijskih usluga. Fokusirani smo na specifične industrije i posjedujemo razvijene tehnološke resurse s mrežom regionalnih prevoditeljskih ureda i profesionalnih prevoditelja koji su kvalificirani za više od 150 jezičnih parova.

Naš tim visokospecijaliziranih stručnjaka pruža profesionalnu jezičnu podršku, s posebnim naglaskom na tehnološku, proizvodnu te medicinsku i farmaceutsku industriju. Dizajniramo vrhunske jezične proizvode sukladne dinamici i potrebama suvremenih industrija, s naročitim naglaskom na centralizirano upravljanje višejezičnim sadržajima, agilnu lokalizaciju i kreativno prevođenje.

Pružamo prilagođena jezična rješenja, usredotočujemo se na potrebe pojedinačnih klijenata, izgrađujemo dugotrajne poslovne odnose i pomažemo klijentima da ispravno prenesu svoje poslovne poruke.

Naša je filozofija cijeloga života učiti i kontinuirano se usavršavati.

Posebnu pažnju poklanjamo edukaciji i stručnom usavršavanju članova našeg tima te prepoznavanju i razvoju talenata.

CIKLOPEA svojih zaposlenika traži maksimalnu samostalnost, zalaganje, preuzimanje inicijative i rizika, prilagođavanje promjenama, donošenje odluka, suradnju i timski rad, brzu razmjenu informacija, povjerenje, poštovanje kupaca, dobavljača, kolega, prihvaćanje odgovornosti i sudjelovanje u zajedničkim akcijama te stalno praćenje i poboljšanje radne uspješnosti.

Želimo osigurati kvalitetu timskog rada prepoznavanjem potreba klijenata, potpunim angažmanom na stvaranju krajnjeg proizvoda te punim angažmanom znanja i vještina svakog tko je uključen u projekt, kao i visokorazvijenim vrijednostima tvrtke i poslovnom kulturom.

MojPosao koristi kolačiće (eng. cookies) kako bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Nastavkom pregleda stranice slažete se sa korištenjem kolačića o kojima možete pročitati više.