Share
Tweet
Share

RIBOLA, d.o.o. za trgovinu i promet

  • Adresa: Bardejovska 25, 21215 Kaštel Lukšić
  • Telefon: 021 227 522; 091 2221 383
  • Web: https://ribola.hr/

O NAMA:

Prva trgovina otvorena je 1992. godine u obiteljskoj kući u Kaštel Kambelovcu, u kvartu po kojem Ribola nosi ime. Godine 2005. Ribolu preuzima tvrtka Nird d.o.o. i od tada trgovački lanac bilježi značajan i kontinuiran rast tržišnog udjela u maloprodaji. Od 2008. g. Ribola je članica udruženja hrvatskih trgovačkih kuća Ultragros.

Trgovački lanac Ribola danas posluje u 95 poslovnica širom Dalmacije nudeći kupcima raznovrstan asortiman robe široke potrošnje.

Tvrtka posjeduje vlastiti logističko distributivni centar i otkupnu stanicu za voće i povrće. Dva puta Ribola d.o.o. je proglašena gazelom hrvatskog gospodarstva, a svoj uspjeh na tržištu duguje kvalitetnim djelatnicima i svojim vjernim kupcima!

U 2023. godini Ribola je proširila svoje poslovanje na Zadarsku županiju, a zbog ovog, ali i budućeg planiranog rasta tvrtke, Ribola je idealno mjesto za motivirane djelatnike različitih profila koji su spremni uložiti trud i znanje u ostvarenju cilja i postizanju rezultata poslovanja!

ŠTO NUDIMO SVOJIM ZAPOSLENICIMA:

Ribola d.o.o. danas zapošljava preko 700 radnika. Svim svojim radnicima Ribola nudi redovna primanja uz plaćene troškove prijevoza te sve dodatke za rad nedjeljom, blagdanom i prekovremeni rad. Prateći rezultate poslovanja svojih poslovnica, Ribola nagrađuje svoje zaposlenike tijekom cijele godine. Posebni naglasak stavlja se na doprinos zaposlenika u sezoni te se rad u tom dijelu godine nagrađuje stimulativnim primanjima. Ribola nudi mogućnost stalnog zaposlenja u radnom vremenu od 40 sati tjedno te pravo na regres, božićnicu i uskrsnicu.

Ribola potiče razvoj zaposlenika te ulaže u njihov kontinuirani napredak kako bi radnici proširili postojeća, ali i stekli nova znanja. Znanje, motiviranost i ugodno radno okruženje su ono što Ribola pruža svojim zaposlenima, čime se utječe na njihov profesionalni, ali i osobni razvoj. Upravo na zadovoljnim zaposlenicima i počiva uspjeh i razvoj Ribole.

Ako želite raditi u poticajnoj radnoj okolini pozivamo vas da se prijavite za posao u Riboli na posao@ribola.hr i postanite dio našeg tima!

 

Oglasi ovog poslodavca

MojPosao koristi kolačiće (eng. cookies) kako bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Nastavkom pregleda stranice slažete se sa korištenjem kolačića o kojima možete pročitati više.