Share
Tweet
Share

Radnik d.d. Križevci

O NAMA

RADNIK d.d. prisutan je na tržištima u Hrvatskoj i okolnim zemljama kao veća građevinska tvrtka, od svojega osnutka 1948. godine pa sve do danas, a od 1969. prisutan je i u Njemačkoj u izvođenju svih vrsta i opsega radova koji se tiču visokogradnje, niskogradnje, hidrogradnje i drugih dijelova građevinarstva, primjenjujući pri tome najsuvremenija dostignuća graditeljske tehnologije.

Osim građevinske djelatnosti Tvrtka se bavi proizvodnjom kamenih materijala i betona, izradom oplatnih sustava, ugostiteljstvom, te djeluje kao opskrbljivač prirodnim plinom kućanstvima i poduzetništvu na području Grada Križevaca i općine Sv. Ivan Žabno.

Tvrtka zapošljava oko 350 radnika svih struka, te za svo vrijeme svoga postojanja posluje s pozitivnim poslovnim rezultatom.

Radnik d.d. u vlasništvu ima i nekoliko povezanih društva, a najznačajnija među njima su BISTRA d.o.o, Đurđevac, RADNIK-PLIN d.o.o., Hidroing d.o.o., Vodogradnja d.o.o., Varaždin, Hidroregulacija d.o.o. Bjelovar, te ADRION d.o.o., Pula.

Tvrtka je organizirana u četiri proizvodna sektora i radnom jedinicom hotel u Hrvatskoj, s izdvojenim Predstavništvom u Njemačkoj, uz prateće zajedničke službe.

ZAPOSLENJE

RADNIK d.d. kontinuirano zapošljava inženjere građevinske struke, građevinske poslovođe, strojare i kvalificirane radnike svih građevinskih struka, te ulaže u obrazovanje, razvoj i zdravlje svojih djelatnika.

Sve aktualnosti vezane za zapošljavanje možete pratiti na našim stranicama karijera.

Voljeli biste raditi u Radniku i biti dio naše obitelji, ali trenutno nemamo oglašeno radno mjesto koje odgovara Vašim stručnim kvalifikacijama? Slobodno nam se obratite otvorenom molbom te pošaljete životopis i kratko motivacijsko pismo na e-mail: kadrovska@radnik.hr

MojPosao koristi kolačiće (eng. cookies) kako bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Nastavkom pregleda stranice slažete se sa korištenjem kolačića o kojima možete pročitati više.