Share
Tweet
Share

GRAWE Hrvatska d.d.

GRAWE Hrvatska d.d.

O nama

GRAWE Hrvatska prvo je međunarodno osiguravajuće društvo u Hrvatskoj. Matična kuća iz Austrije ima tradiciju dugu gotovo 200 godina koja nas obogaćuje neizmjernim iskustvom u osiguravanju najvažnijih vrijednosti u svim životnim fazama. Našim korisnicima možemo ponuditi vrhunsku uslugu i proizvode zahvaljujući predanom radu gotovo 700 naših zaposlenika koji logističku i administrativnu podršku imaju u čak 64 ureda diljem Hrvatske. Tržište osiguranja ima golem potencijal za rast jer svatko od nas ima vrijednosti koje želi u životu sačuvati.

Upoznaj nas

Zašto raditi u GRAWE-u

U GRAWE Hrvatska razvijamo kulturu poštivanja i međusobnog uvažavanja svakog pojedinca. Sustavno radimo na obrazovanju i razvoju naših zaposlenika. Cilj nam je imati informirane, osposobljene i zadovoljne zaposlenike.

Važan aspekt našeg poslovanja je i društveno odgovorno poslovanje. Želimo nastaviti djelovati na način da naša zajednica, odnosno svi njezini pojedinci rastu i razvijaju se zajedno s nama, da okolina i okoliš u kojem djelujemo i boravimo postanu primjer poželjne okoline za rad i život. Vjerujemo da ste čuli za inicijativu POkRENI i GRAWE noćni maraton.

Naša su vrata otvorena svim ljudima koji s nama dijele iste vrijednosti i entuzijazam.

 

Kod nas možeš očekivati

Postani dio GRAWE tima

Ukoliko ti je važno biti dio organizacije u kojoj ćeš moći rasti i razvijati svoje vještine, a istovremeno svojim znanjem, iskustvom i pristupom dati doprinos i ostvariti utjecaj, pridruži nam se!

Pogledaj ponudu trenutnih poslovnih prilika ili nam se javi putem otvorene molbe.
https://karijera.grawe.hr/#home

MojPosao koristi kolačiće (eng. cookies) kako bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Nastavkom pregleda stranice slažete se sa korištenjem kolačića o kojima možete pročitati više.