Share
Tweet
Share

Aluflexpack novi d.o.o.

  • Adresa: Dr. Franje Tuđmana 25, Murvica, 23241 Poličnik
  • Telefon: 023/205 102

TKO SMO MI?

Mi smo Aluflexpack, vodeći proizvođač premium fleksibilnih ambalažnih i barijernih rješenja za brojne poznate domaće i svjetske kupce.

Sjedište Grupe nalazi se u Švicarskoj, a poslovanje se odvija na 16 lokacija u 10 zemalja diljem Europe, Afrike i Sjeverne Amerike, sa skoro 1600 visokokvalificiranih djelatnika koji uz pomoć vrhunskih strojeva i moderne opreme prerađuju aluminij, papir i plastiku u finalne proizvode visoke kvalitete: filmove i folije, poklopce, posudice i vrećice.

Naša glavna kompetencija je razvoj i proizvodnja rješenja za pakiranje koristeći aluminij kao preferirani materijal, kao i rješenja za pakiranje na bazi plastike i papira u industrijskim razmjerima za kavu i čaj, slastice, mliječne proizvode te drugu hranu, neprehrambene proizvode, hranu za kućne ljubimce i farmaceutsku industriju.

Već više od 40 godina Aluflexpack pruža vrhunska rješenja za pakiranje vodećim hrvatskim robnim markama – Podravka, Kraš, Franck, Vindija, Ledo/Frikom, ali i međunarodnim – Ferrero, Nestle, Ritter Sport, Lactalis, Muller, Zott, Dr. Oetker, Saturn Petcare, Sanofi, Bayer, Zentiva...

Naša ambicija je sudjelovati u oblikovanju budućnosti fleksibilne ambalaže i potpora klijentima u njihovom uspjehu – pridruži nam se da ZAJEDNO oblikujemo budućnost Aluflexpacka, industrije i zajednica u kojima djelujemo!

Pogledaj više: https://www.aluflexpack.com/

ŠTO NUDIMO?

Proaktivno i empatično osluškujemo potrebe i želje naših zaposlenika te nastojimo u što kraćem roku ispuniti njihove potrebe i želje čime zaposlenicima nudimo brojne benefite kako bismo bili izvrsno mjesto za rad (Great Place to Work):

  • Mogućnost profesionalnog razvoja

Naši zaposlenici rade u internacionalnom te motivirajućem i dinamičnom okruženju. Nudimo širok izbor pozicija što pruža mogućnost zaposlenja za sve vrste kadrova – od skladišta i proizvodnje do administracije i to na brojnim lokacijama u Hrvatskoj, ali i inozemstvu.

  • Detaljan onboarding

Svim novim zaposlenicima nudimo detaljno razrađen proces onboardinga i mentorstvo kako bi se što prije uklopili u radnu okolinu. Uz onboarding proces, uvijek su na raspolaganju i iskusniji kolege koji su spremni pomoći.

  • Edukacije i projekti

Konstantno radimo na edukaciji zaposlenika kako bismo mogli zajedno napredovati i stvarati vrhunske proizvode. Osim toga, imamo i brojne interne projekte te potičemo zaposlenike na sudjelovanje i osobni te profesionalni razvoj.

  • Zdravlje

Našim zaposlenicima nudimo mogućnost dodatnog zdravstvenog osiguranje, popuste pri kupovini te brojne pogodnosti za sportske aktivnosti (Multiplus sportski program)... Osim toga, organiziramo interne teambuilding-e, izlete i druženja jer nam je želja razvijanje duha zajedništva.

  • Nagrade i slobodni dani

Uz stabilnu i konkurentnu plaću, naši zaposlenici dobivaju i brojne nagrade – božićnica, uskrsnica, dar djetetu do 15 godina starosti, regres te nagrada za uspješnost... U sklopu projekta Great place to Work omogućili smo svim roditeljima koji imaju dijete koje kreće u prvi razred, da prvi dan škole budu oslobođeni od posla jer želimo da budu prisutni i da pruže potporu svojoj djeci u tako velikom i važnom trenutku. Također, zaposlenici koji volontiraju imaju pravo na dva radna dana plaćenog dopusta.

KOGA TRAŽIMO?

Smatramo kako su osobna ambicija i strast zaposlenika ključni faktori uspjeha Aluflexpack-a. Tražimo zaposlenike koji imaju jedinstven, originalan i pozitivan stav te proaktivni pristup rješavanju izazova! Uz navedene osobine dodatni bonus je i fokus na izvršavanje zadataka u danim vremenskim okvirima. Ako se prepoznaješ u ovom opisu javi nam se!

  • Trenutno otvorene pozicije provjeri OVDJE!
  • Naše trenutno otvorene pozicije ti ne odgovaraju? KLIKNI OVDJE i pošalji nam otvoreno motivacijsko pismo!
  • Možeš nam se javiti i direktno na career@aluflexpack.com

MojPosao koristi kolačiće (eng. cookies) kako bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Nastavkom pregleda stranice slažete se sa korištenjem kolačića o kojima možete pročitati više.