Share
Tweet
+1
Share
Pošalji prijatelju
Press centar Partneri Objava oglasa Marketing | English
Nemaš korisnički račun? Registriraj se! | Zaboravljena lozinka

Važnost regrutiranja i selekcije

09.05.2011.

Proces zapošljavanja se sastoji od dva dijela: regrutiranja (pribavljanja) i selekcije (odabira). Regrutiranje znači – dolazak do skupa kandidata između kojih se bira najboljeg.

Dakle, da biste uopće imali kvalitetne zaposlenike, potrebno ih je najprije – pronaći. Poslodavci su danas svjesni činjenice da uspješnost tvrtke ovisi o kvaliteti ljudskih resursa s kojim raspolaže – štoviše, u mnogim sektorima tržišta rada odvija se pravi ‘rat’ za najbolje ljude!

Kvalitetnim i učinkovitim regrutiranjem i selekcijom možete doći do profesionalaca koji će biti sposobni uspješno obavljati poslove koje određene pozicije zahtijevaju, imati odgovarajuće mogućnosti razvoja te biti zadovoljni na radnom mjestu. Ovdje vas savjetujemo o tome vodeći računa o nekim specifičnostima hrvatskog tržišta rada, kao i teškoćama s kojima biste se mogli suočiti.

Odabir zaposlenika

Mislite da ste plaćeni premalo? Provjerite prosjek za svoje zanimanje!
MojPosao koristi kolačiće (eng. cookies) kako bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Nastavkom pregleda stranice slažete se sa korištenjem kolačića. Više o tome možete pročitati ovdje