Share
Tweet
+1
Share
Pošalji prijatelju
Press centar Partneri Objava oglasa Marketing | English
Nemaš korisnički račun? Registriraj se! | Zaboravljena lozinka

Online regrutacija

05.05.2005.

Oglašavanjem slobodnih radnih mjesta na Internetu možete značajno uštedjeti ali i osigurati velik i kvalitetan doseg posloprimaca. Kombinacijom nekoliko načina oglašavanja možete biti sigurni da će vaše regrutacijske potrebe biti zadovoljene.

Oglašavanje na korporacijskim stranicama
Ulaganje u razvoj korporacijske stranice višestruko se isplati; ne samo da ste 'zakupili' medijski prostor za svoj brand i komunikaciju s javnosti, nego pokazujete i da ne kaskate za novim tehnologijama i konkurencijom. Rubrika posvećena karijerama nezaobilazna je kod svake veće tvrtke, pa zašto ne biste slijedili primjer onih koji su već otkrili prednosti oglašavanja radnih mjesta na svojim stranicama. Kontakt forma za zainteresirane posloprimce je također poželjna, a popunjeni formulari automatski se generiraju u bazu podataka.

Oglašavanje na specijaliziranim stranicama
Job-search stranice polako oduzimaju primat tiskanim izdanjima u oglašavanju radnih mjesta. Razlog je više nego očit; velika posjećenost stranica kao što je MojPosao garantira da će oglas biti primijećen, odaziv značajan, a samim time i vjerojatnost pronalaženja pravog kandidata veća. Ovakav oblik oglašavanja ujedno je i financijski isplativiji ako se u obzir uzme dostupnost oglasa, odnosno vrijeme njegove objave i različite mogućnosti prezentacije tvrtke (banner, logo, izdvojeni oglasi itd.) pa čak i prikupljanje prijava i pristup bazi životopisa.

Oglašvanje u online izdanju lokalnog tiska
Raspitajte se imaju li novine u kojima ste do sada objavljivali oglase, svoje online izdanje te pregovarajte za cijenu i uvjete.

Besplatno oglašavanje
Ukoliko nudite stručnu praksu, stranice kao nude mogućnost besplatnog objavljivanja oglasa. Slične pogodnosti dobivaju i oglasi iz državne uprave te neprofitnih organizacija.

Stranice fakulteta, studenata, studentskih udruga
Želite li angažirati studente za honoraran posao isprobajte s oglašavanjem na najfrekventnijim studentskim online punktovima. Grupe, udruge, forumi, portali, nudi se nebrojeno mogućnosti koje vrijedi izvidjeti.

Mailing oglasi
Sastavite oglas i pošaljite ga kolegama i partnerima u 'izvidnicu'. Možda baš netko od njih zna osobu koja će udovoljavati traženim zahtjevima.

Vezani članci:

Razvoj karijere

 • Dodijeljene stipendije za MBA programe  COTRUGLI Business School Dodijeljene stipendije za MBA programe COTRUGLI Business School

  Finalni dio selekcijskog procesa za šest stipendija za Executive MBA program i šest stipendija za MBA program na vodećoj poslovnoj školi u JI Europi održao se za vikend, a poziv u finale je dobilo je 50 MBA i 80 Executive MBA kandidata.

 • Zadnja prilika za prijave na MBA stipendije Zadnja prilika za prijave na MBA stipendije

  Rok za prijave na stipendije za međunarodno akreditirane MBA programe na COTRUGLI Business School je 15. travnja. Iskoristite zadnju priliku da osvojite jednu od 12 prestižnih stipendija na vodećoj poslovnoj školi u JI Europi!

 • Nova prilika za osvajanje prestižne MBA stipendije Nova prilika za osvajanje prestižne MBA stipendije

  Svi koji se do 15. travnja prijave na natječaj imaju prilike osvojiti stipendiju i postati dio nove generacije međunardono akreditiranog MBA programa na vodećoj poslovnoj školi u Jugoistočnoj Europi, COTRUGLI Business School.

 • Kako tražiti preporuku? Kako tražiti preporuku?

  Pisanje preporuke u Hrvatskoj nije uvriježena praksa. Srećom, većina ljudi zna da preporuka postoji i da je, u pravilu, mora napisati vaš poslodavac. To je lakši dio priče, a sada prelazimo na teži. Kako nekoga zamoliti za preporuku?

 • 12 prestižnih MBA stipendija za najbolje managere 12 prestižnih MBA stipendija za najbolje managere

  Svi koji se prijave do 15. travnja imaju priliku osvojiti stipendiju za vodeću poslovnu školu u regiji.

MojPosao koristi kolačiće (eng. cookies) kako bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Nastavkom pregleda stranice slažete se sa korištenjem kolačića. Više o tome možete pročitati ovdje