Share
Tweet
+1
Share
Pošalji prijatelju
Press centar Partneri Objava oglasa Marketing | English
Nemaš korisnički račun? Registriraj se! | Zaboravljena lozinka

Algebra i APIS-IT daju besplatnu edukaciju i posao

12.06.2007.

Učilište Algebra i softverska tvrtka APIS-IT pokrenuli su program "OsvojiPosao.com", koji odabranim kandidatima garantira besplatnu IT edukaciju nakon koje ih čeka sigurno radno mjesto i mogućnost izgradnje karijere IT stručnjaka te kasnijeg napredovanja.

Ideja inicijative je zainteresiranima, uz specijalističku edukaciju koju provodi Učilište Algebra, omogućiti automatsko zapošljavanje budući da je APIS-IT, jedna od vodećih IT kompanija u Hrvatskoj, već osigurala 12 radnih mjesta.

Edukacija nudi spoj najmodernijih teorijskih i praktičnih informatičkih znanja te praktičnih vježbi, a odabrani kandidati za obrazovanje iz razvoja aplikacija u Java programskom jeziku odmah imaju osiguran i dobro plaćen posao.

Program je otvoren za sve, a zainteresirani se mogu prijaviti ispunjavanjem upitnika na web stranici OsvojiPosao.com.

Prikupljanje prijava traje od 4. do 22. lipnja, nakon čega slijedi testiranje, tj. ispit logičkog zaključivanja i rješavanja problemskih zadataka za 60 probranih kandidata na temelju životopisa i ispunjene prijave, zatim provjera potrebnog bazičnog programerskog predznanja i na kraju motivacijski razgovori za 20 finalista.

Sama edukacija, koja je prilagođena potrebama navedenih radnih mjesta i temeljena na Algebrinom dugogodišnjem iskustvu, u trajanju od 15 tjedana, počinje u rujnu, a nastavni plan edukacije u trajanju od 376 sati obuhvaća sljedeće cjeline: Objektno orijentirano programiranje u C++, Programiranje u Java okruženju, SQL upiti i storane procedure, WEB programiranje 1 (HTML, Javascript), Razvoj aplikacija korištenjem XML, Razvoj WEB komponenti, Spring Framework.

Projekt je zamišljen i ustrojen s ciljem da polazniku pruži neophodna znanja i vještine potrebne za točno određene poslovne profile u modernom informacijskom okruženju te ga na taj način pripremi za osigurano radno mjesto.

Učilište Algebra i APIS-IT u sklopu ove akcije također žele pomoći potencijalnim kandidatima koji su nezaposleni te je povodom toga uspostavljena i suradnja sa Zavodom za zapošljavanje.

(V.K.)

HR za profesionalce

Preko 40.000 ljudi je saznalo koliko bi bili plaćeni. Zanima te plaća za određeni posao?
MojPosao koristi kolačiće (eng. cookies) kako bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Nastavkom pregleda stranice slažete se sa korištenjem kolačića. Više o tome možete pročitati ovdje