Share
Tweet
+1
Share
Pošalji prijatelju
Press centar Partneri Objava oglasa Marketing | English
Nemaš korisnički račun? Registriraj se! | Zaboravljena lozinka

Algebra i APIS-IT daju besplatnu edukaciju i posao

12.06.2007.

Učilište Algebra i softverska tvrtka APIS-IT pokrenuli su program "OsvojiPosao.com", koji odabranim kandidatima garantira besplatnu IT edukaciju nakon koje ih čeka sigurno radno mjesto i mogućnost izgradnje karijere IT stručnjaka te kasnijeg napredovanja.

Ideja inicijative je zainteresiranima, uz specijalističku edukaciju koju provodi Učilište Algebra, omogućiti automatsko zapošljavanje budući da je APIS-IT, jedna od vodećih IT kompanija u Hrvatskoj, već osigurala 12 radnih mjesta.

Edukacija nudi spoj najmodernijih teorijskih i praktičnih informatičkih znanja te praktičnih vježbi, a odabrani kandidati za obrazovanje iz razvoja aplikacija u Java programskom jeziku odmah imaju osiguran i dobro plaćen posao.

Program je otvoren za sve, a zainteresirani se mogu prijaviti ispunjavanjem upitnika na web stranici OsvojiPosao.com.

Prikupljanje prijava traje od 4. do 22. lipnja, nakon čega slijedi testiranje, tj. ispit logičkog zaključivanja i rješavanja problemskih zadataka za 60 probranih kandidata na temelju životopisa i ispunjene prijave, zatim provjera potrebnog bazičnog programerskog predznanja i na kraju motivacijski razgovori za 20 finalista.

Sama edukacija, koja je prilagođena potrebama navedenih radnih mjesta i temeljena na Algebrinom dugogodišnjem iskustvu, u trajanju od 15 tjedana, počinje u rujnu, a nastavni plan edukacije u trajanju od 376 sati obuhvaća sljedeće cjeline: Objektno orijentirano programiranje u C++, Programiranje u Java okruženju, SQL upiti i storane procedure, WEB programiranje 1 (HTML, Javascript), Razvoj aplikacija korištenjem XML, Razvoj WEB komponenti, Spring Framework.

Projekt je zamišljen i ustrojen s ciljem da polazniku pruži neophodna znanja i vještine potrebne za točno određene poslovne profile u modernom informacijskom okruženju te ga na taj način pripremi za osigurano radno mjesto.

Učilište Algebra i APIS-IT u sklopu ove akcije također žele pomoći potencijalnim kandidatima koji su nezaposleni te je povodom toga uspostavljena i suradnja sa Zavodom za zapošljavanje.

(V.K.)

HR za profesionalce

 • Unaprijedite svoja HR znanja! Unaprijedite svoja HR znanja!

  Početnik ste u HR-u i zanima Vas kako to funkcionira u praksi? Imate puno teoretskih znanja, ali ne znate od kud krenuti i kako postaviti HR funkciju? Znate kako bi trebale izgledati HR procedure, ali nemate dovoljno iskustva u njihovom kreiranju i provođenju?

 • JGL među top 5 poslodavaca JGL među top 5 poslodavaca

  Na listi Top 5 Poslodavaca Partnera nalaze se vodeće hrvatske kompanije: Vipnet, Coca-Cola, Pliva, Valamar i JGL.

 • Global HR Trends Summit četvrti put u Zagrebu Global HR Trends Summit četvrti put u Zagrebu

  Global HR Trends Summit održava se 22. rujna, a ugostit će neke od najvećih stručnjaka iz područja HR-a.

 • Edukacija: 'Upravljanje ljudskim potencijalima' Edukacija: 'Upravljanje ljudskim potencijalima'

  Zbog dodatnog interesa, u Zagrebu se od 24. do 26. rujna ponovno održava trodnevna edukacija iz područja upravljanja ljudskim potencijalima koju organizira tvrtka Eppur Si Muove j.d.o.o. za savjetovanje, Zagreb.

 • Global HR Trends Summit četvrti put u Zagrebu Global HR Trends Summit četvrti put u Zagrebu

  Ovogodišnji Global HR Trends Summit koji će se održati 22. rujna ugostit će neke od najvećih stručnjaka iz područja HR-a.

MojPosao koristi kolačiće (eng. cookies) kako bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Nastavkom pregleda stranice slažete se sa korištenjem kolačića. Više o tome možete pročitati ovdje