Press centar Partneri Profili poslodavaca Objava oglasa Marketing | English
Nemaš korisnički račun? Registriraj se! | Zaboravljena lozinka

Želite raditi na moru? Evo poslova!

06.02.2012.

Istra, Zadar, Crikvenica, Split u potrazi su za konobarima, recepcionerima i drugim osobljem koje turistima vraća osmijeh na lice, a zemlju spašava od ekonomskog kraha.

Želite raditi na moru? Evo poslova!

Sezona u nekim dijelovima Hrvatske počinje u ožujku. Ukoliko vam je dojadilo čekati, razmislite o sezonskom poslu. Znate li jako dobro o čemu govorimo, nek vam ovo posluži kao podsjetnik.

Za nasmijane konobare, posla uvijek ima

Jedno od najtraženijih zanimanja prema istraživanju koje je proveo MojPosao uvijek ćete lako pronaći ukoliko imate iskustva. U Rovinju se traži konobar u oglasu koji vrijedi do srijede. Zapamtili smo stimulativna primanja i mogućnost zapošljavanja na neodređeno. U istom roku možete se prijaviti  kao konobar u jednu rovinjsku konobu te u hotel u Biogradu.

Obližnji Poreč traži više zaposlenika za svoj luksuzni hotel Grand Hotel Palazzo, među njima i konobare, pomoćne radnike u kuhinji, kuhare, šefa kuhinje uz demi schef de rang i chef de rang, comise, recepcionere i sobarice. Za prijavu imate dovoljno vremena jer oglas istječe 25. veljače.

Obiteljska tvrtka u Umagu također traži konobare za rad u slastičarnici do 14. veljače. Konobari, sobari, glavni kuhari, kuhari i pomoćno kuhinjsko osoblje,  potrebni su i velikom turističkom poduzeću FalkenSteiner u Zadru te Crikvenici, no oglas istječe u utorak sedmog veljače.

Za one željne  zahtjevnijeg posla konobara/ mornara i odgovarajuće plaće možete se prijaviti na brodski posao: čekaju vas tjedna putovanja jedrenjakom od Splita do Dubrovnika od svibnja do listopada.

Kuhari su traženi posvuda, a luksuzni hotel u Splitu traži sve

Ukoliko imate kuharskog talenta i iskustva, ljeti ne morate brinuti. Pizza majstor traži se u Rovinju do srijede, a u istom gradu možete se zaposliti i na mjestu kuhara do srijede.

Raznoliko osoblje u kuhinji .traži porečki hotel Palatium (rok 25. veljače) dok brzi i hitri morate biti (rok 6. veljače) ako želite raditi kao kuhar, voditelj smjene u restoranu/baru, glavni kuhar, voditelj ugostiteljskih objekata na plaži u luksuznom resort hotelu u Splitu.

Za kuharske znalce i avanturiste koji su spremni na plovidbu po Jadranskom moru i Mediteranu stvoren je oglas za kuhare na jahti do 8. veljače. Vrsni kuhari traženi su i u jednom kampu na Krku: tako se do 25. veljače možete prijaviti na  mjesto voditelja kuhinje za plaću od 6500 do 8000 kuna.

Ostali poslovi u turizmu

Uz uvijek tražene konobare i kuhare, možete se prijaviti na  oglas za  voditelja wellnessa i masera i djelatnika u hotelskom odjelu za rezervacije  u Crikvenici do srijede 8. veljače.

A svi željni zabave i ispunjenog ljetnog života mogu se prijaviti do četvrtka za posao turističkog animatora  u Novigradu i pripremiti se za audiciju početkom ožujka. (M.D)

Napomena: ova vijest je informativne prirode, formirana prema sadržaju oglasa na portalu

Ostalo

 • Kako biti prihvaćen na novom poslu? Kako biti prihvaćen na novom poslu?

  Budite pretjerano prijateljski raspoloženi prema svima, postat ćete nametljivi, nemojte se nametati, stiže vas titula umišljene osobe. Kreirajte na poslu prijateljsko okruženje.

 • Po kojem ste kriteriju birali studij? Po kojem ste kriteriju birali studij?

  Bilo da ste već završili svoje akademsko obrazovanje ili ste tek spremate na taj 'put', ispunite anonimno istraživanje.

 • Nova prilika za osvajanje prestižne MBA stipendije Nova prilika za osvajanje prestižne MBA stipendije

  Svi koji se do 15. travnja prijave na natječaj imaju prilike osvojiti stipendiju i postati dio nove generacije međunardono akreditiranog MBA programa na vodećoj poslovnoj školi u Jugoistočnoj Europi, COTRUGLI Business School.

 • 90 pitanja na razgovoru za posao 90 pitanja na razgovoru za posao

  Ovo su najčešće postavljana pitanja na razgovorima za posao, pa je šansa da ćete čuti barem neka od njih vrlo visoka.

 • Četiri razloga zašto ne treba propustiti drugu HR Days 2014. Četiri razloga zašto ne treba propustiti drugu HR Days 2014.

  Osamdesetak HR stručnjaka iz regije dolazi na konferenciju. Pridružite im se i rezervirajte svoje mjesto na HR Days u idućih tjedan dana! Ako ste to već učinili, obratite pozornost na radionicu „Upravljanje znanjem kao kompetitivna prednost – uloga HR odjela i od kuda krenuti“ koju organiziraju Algebra i Microsoft.

MojPosao koristi kolačiće (eng. cookies) kako bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Nastavkom pregleda stranice slažete se sa korištenjem kolačića. Više o tome možete pročitati ovdje