Share
Tweet
+1
Share
Pošalji prijatelju

Zbog svjetske krize, nemam za...

Zbog svjetske krize, nemam za...

Pronašli smo idealan video natječaj za sve mlade i nezaposlene. Snimite kako je na vas utjecala globalna ekonomska kriza i možda budete među najboljima koji osvajaju plaćeni put u Genevu.

Međunarodna organizacija rada (ILO) organizira video natječaj za mlade ljude da pokaže kako je kriza utjecala na njihove živote. Ovo je prilika da svijetu pokažete svoju priču, poglede vaše obitelji, prijatelja, zajednice.

Imaš li problema dok se pokušavaš progurati na tržište rada? Jeste li izgubili posao ili nadu da ćete ikad pronaći novi? Radite li, a zapravo se osjećate kao da uzalud dolazite na posao zbog straha od gubitka radnog mjesta ili male plaće?

Podijelite svoje misli na kreativan i originalan način, možda osvojite plaćeni put u Genevu na dodjelu nagrada (i usputno razgledavanje). Držite se engleskog, francuskog, španjolskog jezika ili stavite prijevod ukoliko u filmu ima govora i  skratite film na najviše dvije minute.

Uvjet je da imate od 18 do 29 godina ukoliko sudjelujete kao autor, a rok istječe 10. travnja. Više informacija saznajte na službenoj web stranici. (M.D.)

Izvor: ILO

Aktualno

 • IKEA zaposlenicima uplaćuje 108 milijuna eura u mirovinski fond IKEA zaposlenicima uplaćuje 108 milijuna eura u mirovinski fond

  U znak zahvalnosti za doprinos i vjernost zaposlenika u tvrtki IKEA, ali i drugima u sklopu IKEA Grupe koji svakodnevno doprinose ostvarenju poslovnih ciljeva, IKEA će uplatiti dodatnih 108 milijuna eura u poseban mirovinski fond za zaposlenike IKEA Grupe.

 • Zgrabi posao prije blagdana! Zgrabi posao prije blagdana!

  Traže se pravnici, financijaši, programeri i brojni drugi stručnjaci.

 • Vlada će povećati porodiljne naknade! Vlada će povećati porodiljne naknade!

  Ministrica demografije, obitelji, mladih i socijalne politike Nada Murganić potvrdila je kako će se dogodine porodiljne naknade za zaposlene znatno povećati u odnosu na sadašnje.

 • Najbolji poslodavci u 2016.: dm, Henkel i Deegeetal Najbolji poslodavci u 2016.: dm, Henkel i Deegeetal

  Na svečanoj dodjeli nagrada 'Najbolji poslodavac' dodijeljena su priznanja tvrtkama temeljem rezultata istraživanja koje je MojPosao proveo na više od 5.100 zaposlenika.

 • Moderne edukacije oduševile zdravstvene djelatnike Moderne edukacije oduševile zdravstvene djelatnike

  Novi ciklus modernih edukacija Bagatin Akademije započeo je ove subote, 26.11.2016. u hotelu Sheraton u Zagrebu. Službenom startu prisustvovao je i predsjednik Hrvatske liječničke komore, gospodin Trpimir Goluža, koji je pred više od 100 prisutnih zdravstvenih djelatnika naglasio važnost učenja u hrvatskom zdravstvu, pružio potpunu podršku projektu i pozvao na sudjelovanje u ovom valu promjena.

 • Vlada kreće u obračun s tvrtkama za 10 kuna Vlada kreće u obračun s tvrtkama za 10 kuna

  Četvrtina jdoo-va je u sektoru trgovine na veliko, nema zaposlenih i ostvaruju višemilijunske prihode.

MojPosao koristi kolačiće (eng. cookies) kako bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Nastavkom pregleda stranice slažete se sa korištenjem kolačića. Više o tome možete pročitati ovdje