Share
Tweet
+1
Share
Pošalji prijatelju
Press centar Partneri Objava oglasa Marketing | English
Nemaš korisnički račun? Registriraj se! | Zaboravljena lozinka

Zbog svjetske krize, nemam za...

30.03.2012.

Pronašli smo idealan video natječaj za sve mlade i nezaposlene. Snimite kako je na vas utjecala globalna ekonomska kriza i možda budete među najboljima koji osvajaju plaćeni put u Genevu.

Zbog svjetske krize, nemam za...

Međunarodna organizacija rada (ILO) organizira video natječaj za mlade ljude da pokaže kako je kriza utjecala na njihove živote. Ovo je prilika da svijetu pokažete svoju priču, poglede vaše obitelji, prijatelja, zajednice.

Imaš li problema dok se pokušavaš progurati na tržište rada? Jeste li izgubili posao ili nadu da ćete ikad pronaći novi? Radite li, a zapravo se osjećate kao da uzalud dolazite na posao zbog straha od gubitka radnog mjesta ili male plaće?

Podijelite svoje misli na kreativan i originalan način, možda osvojite plaćeni put u Genevu na dodjelu nagrada (i usputno razgledavanje). Držite se engleskog, francuskog, španjolskog jezika ili stavite prijevod ukoliko u filmu ima govora i  skratite film na najviše dvije minute.

Uvjet je da imate od 18 do 29 godina ukoliko sudjelujete kao autor, a rok istječe 10. travnja. Više informacija saznajte na službenoj web stranici. (M.D.)

Izvor: ILO

Aktualno

 • Lalovac: Stopu od 40 posto oporezivanja plaće treba ukinuti Lalovac: Stopu od 40 posto oporezivanja plaće treba ukinuti

  Govoreći o promjenama u oporezivanju dohotka, u okviru okruglog stola 'Kako pobuditi rast hrvatskog gospodarstva', ministar financija Boris Lalovac najavio je mogućnost ukidanja najviše stope poreza na dohodak od 40 posto.

 • Građani se moraju zaduživati da bi preživjeli mjesec Građani se moraju zaduživati da bi preživjeli mjesec

  Trenutačno građani duguju ukupno 127 milijardi kuna kredita, a u protekloj su godini dana podignuli gotovo milijardu kuna gotovinskih kredita ili točno 990,6 milijuna na koje otpada 30 posto svih njihovih kredita, piše Slobodna Dalmacija.

 • Vlada ukida poticaje za stambenu štednju Vlada ukida poticaje za stambenu štednju

  Za poticanje stambene štednje godišnje se iz proračuna isplaćuje oko 200 milijuna kuna, a sredstva se nenamjenski koriste, upozoravaju iz Vlade, piše Novi list.

 • Banke i telekomi opraštat će dugove siromašnima Banke i telekomi opraštat će dugove siromašnima

  Potpredsjednica Vlade i ministrica socijalne politike i mladih Milanka Opačić izjavila je da su na današnjem sastanku predstavnici banaka i teleoperatera izrazili spremnost na otpis duga najugroženijim građanima - korisnicima socijalnih naknada i umirovljenicima s najnižim mirovinama kojima ukupni dug nije veći od 10.000 kuna.

 • MAC stiže u Hrvatsku, već se traže zaposlenici! MAC stiže u Hrvatsku, već se traže zaposlenici!

  Orbico Beauty u Zagrebu početkom iduće godine otvara prvu hrvatsku trgovinu MAC-a - već se traže Makeup Artist (m/ž) i Retail Manager (m/ž).

MojPosao koristi kolačiće (eng. cookies) kako bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Nastavkom pregleda stranice slažete se sa korištenjem kolačića. Više o tome možete pročitati ovdje