Press centar Partneri Objava oglasa Marketing | English
Nemaš korisnički račun? Registriraj se! | Zaboravljena lozinka

Zbog svjetske krize, nemam za...

30.03.2012.

Pronašli smo idealan video natječaj za sve mlade i nezaposlene. Snimite kako je na vas utjecala globalna ekonomska kriza i možda budete među najboljima koji osvajaju plaćeni put u Genevu.

Zbog svjetske krize, nemam za...

Međunarodna organizacija rada (ILO) organizira video natječaj za mlade ljude da pokaže kako je kriza utjecala na njihove živote. Ovo je prilika da svijetu pokažete svoju priču, poglede vaše obitelji, prijatelja, zajednice.

Imaš li problema dok se pokušavaš progurati na tržište rada? Jeste li izgubili posao ili nadu da ćete ikad pronaći novi? Radite li, a zapravo se osjećate kao da uzalud dolazite na posao zbog straha od gubitka radnog mjesta ili male plaće?

Podijelite svoje misli na kreativan i originalan način, možda osvojite plaćeni put u Genevu na dodjelu nagrada (i usputno razgledavanje). Držite se engleskog, francuskog, španjolskog jezika ili stavite prijevod ukoliko u filmu ima govora i  skratite film na najviše dvije minute.

Uvjet je da imate od 18 do 29 godina ukoliko sudjelujete kao autor, a rok istječe 10. travnja. Više informacija saznajte na službenoj web stranici. (M.D.)

Izvor: ILO

Aktualno

 • Poštivanje zakona jamči povlašteni status? Poštivanje zakona jamči povlašteni status?

  Potpredsjednik Vlade zadužen za gospodarstvo Branko Grčić rekao je da u Vladi razmišljaju o objavi 'bijele liste' poduzetnika koji redovito ispunjavaju sve obveze prema državi.

 • Grčić: Uvodimo porez na štednju i nekretnine Grčić: Uvodimo porez na štednju i nekretnine

  Potpredsjednik Vlade i ministar regionalnog razvoja i EU fondova Branko Grčić razjasnio je nesporazum s konferencije za novinare na kojoj je bio i ministar rada i mirovinskog sustava Mirando Mrsić.

 • Kad potrošač ode u stečaj, ostaje bez auta i mobitela Kad potrošač ode u stečaj, ostaje bez auta i mobitela

  Dužniku ostaje samo ono što je potrebno za egzistencijalni minimum, on prestaje biti 'svoj gazda' jer mora dobiti povjerenika, odnosno 'stečajnog upravitelja'.

 • Preko 20.000 plaća u javnom sektoru veće od 10.000 kn Preko 20.000 plaća u javnom sektoru veće od 10.000 kn

  Ministar financija Boris Lalovac gostovao je u HTV-ovu Dnevniku. Osobni bankrot, fiskalizacija i rebalans proračuna neke su od tema o kojima je govorio. Otkrio je i kako preko 20 tisuća zaposlenih u državnom i javnom sektoru prima plaću veću od 10.000 kuna.

 • Znate li tko najviše ulaže u Hrvatsku? Znate li tko najviše ulaže u Hrvatsku?

  Austrija je tradicionalno najveći strani ulagač u Hrvatskoj. Prema podacima Hrvatske narodne banke, izravna ulaganja iz te države u 2012. godini iznosila su 683,6 milijuna eura. No postoji i veći "ulagač" o kojem se ni u javnosti ni u ekonomskim i političkim krugovima ne govori.

MojPosao koristi kolačiće (eng. cookies) kako bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Nastavkom pregleda stranice slažete se sa korištenjem kolačića. Više o tome možete pročitati ovdje