Share
Tweet
+1
Share
Pošalji prijatelju

Natječaj za stipendiranje studenata preddiplomskih studija

15.06.2012.

Sandoz d.o.o. raspisuje natječaj o stipendiranju osoba koje će u 2012. godini završiti srednjoškolsko obrazovanje, te će se upisati na fakultet na zimski semestar akademske godine 2012./2013.

Natječaj za stipendiranje studenata preddiplomskih studija

Fakultet na koji se žele upisati budući studenti koji žele sudjelovati na ovome natječaju nije ograničen.

Za stipendiju se mogu prijaviti svi koji imaju izvrsne ocjene u srednjoj školi, veliku želju za upis na fakultet no zbog ograničenih financija nisu u mogućnosti sami pokriti sve potrebne troškove studija. Uvjet nakon odabira stipendista kako bi se realizirala stipendija je da se stipendisti upišu na fakultet na zimski semestar akademske godine 2012./2013. 

Stipendiranje će trajati od početka studija stipendista sve do kraja akademskog preddiplomskog školovanja stipendista uz uvjete koji će biti definirani od strane Sandoza, poput redovitih polaganja ispita te redovnog upisa u sljedeće akademske godine do kraja školovanja. Stipendija će stipendistu biti isplaćivana u mjesečnim iznosima definiranim ugovorom o stipendiranju između Sandoza d.o.o. i stipendista.

Potrebni dokumenti za sudjelovanje na natječaju za stipendiju su:

  • Životopis
  • Molba s razlozima želje za upisom na određeni fakultet te koji su interesi kandidata nakon fakulteta
  • Fotokopija svjedodžbe svih razreda srednje škole (ukoliko niste imali podjelu svjedodžbi za 4. razred molim Vas da napomenete u prijavi)
  • Izjava o neprimanju druge stipendije
  • Izjava o imovinskom stanju i broj uzdržavanih osoba u kućanstvu kandidata 

Zainteresirani kandidati mogu poslati svoje zamolbe do 01.07.2012. godine na e-mail morana.geric@sandoz.com ili na adresu Sandoz d.o.o., Maksimirska 120, 10 000 Zagreb.

Sandoz d.o.o. Zagreb dio je Sandoza, vodećeg europskog proizvođača generičkih lijekova i dio vodeće svjetske farmaceutske kompanije Novartis. Prisutni su u više od 130 zemalja s glavnim terapeutskim područjima: sistemski antiinfektivni lijekovi, kardiovaskularni sustav, središnji živčani sustav, probavni sustav, koštano mišićni sustav, hormonska terapija, respiratorni sustav i onkologija. Skrb za zdravlje i trajno poboljšanje kvalitete života je misija Sandoza koju ostvaruju kroz razvoj, proizvodnju i prodaju farmaceutskih proizvoda vrhunske kakvoće po svima dostupnim cijenama.

Vijesti i savjeti

MojPosao koristi kolačiće (eng. cookies) kako bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Nastavkom pregleda stranice slažete se sa korištenjem kolačića. Više o tome možete pročitati ovdje