Share
Tweet
+1
Share
Send to friend

Konobar / šanker (m/ž)

Irska, Ireland

Application deadline:

Naši klijenti su jedni od najboljih hotela sa 4 i 5 zvjezdica u Irskoj i dolaze 20. ožujka 2019. u Zagreb, na Action Recruitment – sajam poslova u hotelijerstvu, da obave intervju s Vama!

Action Recruitment – Irska agencija za regrutaciju, specijalizirana za ugostiteljstvo, trenutno prima prijave za radno mjesto:

Konobar / šanker (m/ž)

Idealni kandidati bi trebali posjedovati odlične vještine brige o gostima i organizacijske vještine u svrhu pružanja najviše razine usluge hotelskim gostima u bilo koje vrijeme. Tražimo strastvene konobare i šankere koji imaju iskustvo rada u luksuznim restoranima, hotelima ili koktel barovima s izvrsnim poznavanjem odjela hrane i pića te engleskog jezika.

Ovi hoteli nude odlično radno okruženje s mogućnošću napretka u karijeri. Raditi ćete s najnovijom opremom i imati podršku kolega. Odlična plaća i povlastice dolaze u paketu.

Prosječna godišnja bruto plaća za početne pozicije je: 23 000 eura bruto, pa na više ovisno o iskustvu.

Za prijavu na sajam poslova i ugovaranje sastanka s jednim od hotela pošaljite Vaš životopis i molbu na engleskom jeziku putem linka:

Start to apply
Send to friend Print

Education Recommendations

  USPOREDITE SVOJU PLAĆU

  Prosječna plaća u kategoriji
  Tourism (HoReCa) iznosi 4.175,78 kuna.

  Saznaj plaću za željenu poziciju prema svojim kvalifikacijama!

  Kreni

  We use cookies to enhance your experience. By continuing to visit this site you agree to our use of cookies. Learn more. Also here you can find Terms of Use.