Share
Tweet
+1
Share
Send to friend

Voditelj bara / restorana (F&B manager) (m/ž)

Irska, Ireland

Application deadline:

Naši klijenti su jedni od najboljih hotela sa 4 i 5 zvjezdica u Irskoj i dolaze 20. ožujka 2019. u Zagreb, na Action Recruitment – sajam poslova u hotelijerstvu, da obave intervju s Vama!

Action Recruitment – Irska agencija za regrutaciju, specijalizirana za ugostiteljstvo, trenutno prima prijave za radno mjesto:

Voditelj bara / restorana (F&B manager) (m/ž)

Ako imate iskustva u vođenju renomiranog bara ili restorana, komunikativna ste osoba koja ima talent i želju za razvojem karijere unutar dinamčnih i gostu orijentiranih hotela onda je ovo prilika za Vas. Održavanje visokih kriterija usluge i odlično poznavanje engleskog je uvjet za rad u jednom od ovih vodećih irskih hotela.

Uvjeti su: barem 2 godine iskustva u vođenju bara i/ili restorana, komunikativnost, odlično poznavanje engleskog jezika u govoru i pismu, timski rad, posvećenost.

Ovi hoteli nude odlično radno okruženje s mogućnošću napretka u karijeri. Raditi ćete s najnovijom opremom i imati podršku kolega. Odlična plaća i povlastice dolaze u paketu.

Prosječna godišnja bruto plaća je: 35 000 eura, pa na više ovisno o iskustvu.

Za prijavu na sajam poslova i ugovaranje sastanka s jednim od hotela pošaljite Vaš životopis i molbu na engleskom jeziku putem linka:

Start to apply
Send to friend Print

Education Recommendations

  USPOREDITE SVOJU PLAĆU

  Prosječna plaća u kategoriji
  Tourism (HoReCa) iznosi 4.175,78 kuna.

  Saznaj plaću za željenu poziciju prema svojim kvalifikacijama!

  Kreni

  We use cookies to enhance your experience. By continuing to visit this site you agree to our use of cookies. Learn more. Also here you can find Terms of Use.