Share
Tweet
+1
Share
Send to friend

Terenski tehničar / montažer (m/ž)

Zagreb

Application deadline:

Ivas Grupa je vodeća audio video kompanija u regiji koja sudjeluje na projektima najvećeg ranga te surađuje sa vodećim ljudima iz svijeta profesionalne produkcije. Tvrtka je povezana sa produkcijskim izvedbenim timovima raznih visokoprofesionalnih TV projekata (među kojima je i Eurovizija), te ima uske veze sa jednom od većih i bolje organiziranih internacionalnih tvrtki iz branše sa sjedištem na Bliskom Istoku, koja je redovito zadužena za produkcije mega koncerata umjetnika poput Rolling Stonesa, Bryan Adamsa, Rihanne, Justina Biebera i drugih.

Job description

Montaža, kabliranje, puštanje u pogon video, audio i rasvjetne opreme te u manjem obimu utovar i istovar. Čišćenje te održavanje opreme u skladištu. Priprema tehničke opreme za produkcije. Preuzimanje i vođenje manjih i srednjih projekata.

Izazovi - rad noću te općenito rad koji nije vezan za radno vrijeme, česta putovanja pogotovo u vrijeme sezone, rad u različitim vremenskim uvjetima, rad na projektima u inozemstvu, prilagodba pravilnicima zaštite na radu u zemlji i inozemstvu, komunikacija sa klijentima i kolegama, sposobnost prijenosa znanja i uputa o radu na ostale kolege, stalna dostupnost na mobitel.

Requirements

- potvrda o nekažnjavanju
- dobre komunikacijske vještine
- minimalno B kategorija, prednost C/E kategorija
- rad na računalu
- poželjno tehničko predznanje

Potrebne vještine – pozitivan stav, timski rad, iskustvo na sličnim poslovima, snalažljivost u obavljanju zadataka, pristojno ponašanje prema klijentu i ostalim kolegama, brzo učenje i volja za napredovanjem, upravljanje timom ljudi na projektu, planiranje i organizacija, korištenje računala, vlastita motivacija za učenjem, efikasnost.

Tražimo mlade, komunikativne osobe koje vole raditi u timovima i spremni su na izazove te koje posjeduju tehnička predznanja i interes za nadogradnju istih.

Professional qualification:

High school

Work experience:

5

Languages:

English (basic)

Driving category:

B

Skills:

Word, Excel, Power Point, Outlook, Internet

What we offer

Zašto raditi – sigurna plaća, stabilna i dobro kapitalizirana tvrtka koja je okrenuta stranim tržištima i profesionalnim projektima, mogućnost rada sa najvećim imenima i autoritetima iz industrije (mogućnost stjecanja iskustva i znanja iz TV produkcije i touringa), rad sa najnovijim tehnologijama, mogućnost profesionalnog razvoja i usavršavanja kroz sponzorirane radionice, obuke i školovanja u inozemstvu, mogućnost zarade znatno veće plaće nego u drugim branšama za osobe sa istim kvalifikacijama, rast prihoda shodno volji i kapacitetu preuzimanja odgovornosti za preuzeti segment posla, mogućnost brzog napredovanja i prolaska kroz platne razrede u kratkom vremenskom roku te mogućnost napredovanja iz terenskih tehničara u programere ili u management.

Job type:

Permanent

Notice:

We support the employment of foreign workers

Start to apply
Send to friend Print

Education Recommendations

  USPOREDITE SVOJU PLAĆU

  Prosječna plaća u kategoriji
  Electrical Engineering iznosi 4.790,14 kuna.

  Saznaj plaću za željenu poziciju prema svojim kvalifikacijama!

  Kreni

  We use cookies to enhance your experience. By continuing to visit this site you agree to our use of cookies. Learn more. Also here you can find Terms of Use.