Share
Tweet
+1
Share
Send to friend

Junior Event manager (m/ž)

Zagrebačka županija

Application deadline:

Ivas Grupa je vodeća audio video kompanija u regiji koja sudjeluje na projektima najvećeg ranga te surađuje sa vodećim ljudima iz svijeta profesionalne produkcije. Tvrtka je povezana sa produkcijskim izvedbenim timovima raznih visokoprofesionalnih TV projekata (među kojima je i Eurovizija), te ima uske veze sa jednom od većih i bolje organiziranih internacionalnih tvrtki iz branše sa sjedištem na Bliskom Istoku, koja je redovito zadužena za produkcije mega koncerata umjetnika poput Rolling Stonesa, Bryan Adamsa, Rihanne, Justina Biebera i drugih.

Job description

Komunikacija s klijentom od faze planiranja do finalizacije projekta, izvidi lokacije i usvajanje želja klijenta, sudjelovanje u izradi ponuda, komunikacija sa skladištem, organizacija vremena montaže, demontaže proba i vođenje svih segmenata produkcije.

Izazovi - rad noću te općenito rad koji nije vezan za radno vrijeme, česta putovanja pogotovo u tijeku sezone, rad u različitim vremenskim uvjetima, rad na projektima u inozemstvu, komunikacija sa klijentima i kolegama, delegiranje zadataka na ostale kolege. Rješavanje problema i organizacija rada.

Requirements

- potvrda o nekažnjavanju
- dobre komunikacijske vještine
- minimalno B kategorija
- rad na računalu
- poželjno tehničko predznanje

Potrebne vještine – spremnost na timski rad, pozitivan stav, iskustvo na sličnim poslovima, pristojno ponašanje prema klijentu i ostalim kolegama, spremnost na brzo učenje i volja za napredovanjem, upravljanje timom ljudi na projektu, planiranje i organizacija.

Tehničko obrazovanje i smisao za management. Dobro poznavanje kompjuterske grafike i drugih softwara za planiranje i organizaciju ili spremnost na usvajanje i učenje istih.

Tražimo mlade, komunikativne osobe koje vole raditi u timovima i spremni su na izazove te koje posjeduju tehnička predznanja i interes za nadogradnju istih.

Professional qualification:

High school

Work experience:

5

Languages:

English (advanced)

Driving category:

B

Skills:

Word, Excel, Power Point, Outlook, Internet

What we offer

Zašto raditi – sigurna plaća, stabilna tvrtka koja je okrenuta stranim tržištima i profesionalnim projektima, rad sa najvećim imenima iz industrije (mogućnost stjecanja iskustva i znanja), mogućnost profesionalnog razvoja, obuke i školovanja u inozemstvu, mogućnost zarade veće plaće nego u drugim branšama za osobe sa istim kvalifikacijama, rast prihoda shodno volji i kapacitetu preuzimanja odgovornosti za preuzeti segment posla, mogućnost brzog napredovanja i prolaska kroz platne razrede u kratkom vremenskom roku te mogućnost napredovanja u Event managera.

Job type:

Permanent

Notice:

We support the employment of foreign workers

Start to apply
Send to friend Print

Education Recommendations

  USPOREDITE SVOJU PLAĆU

  Prosječna plaća u kategoriji
  Management iznosi 6.250,00 kuna.

  Saznaj plaću za željenu poziciju prema svojim kvalifikacijama!

  Kreni

  We use cookies to enhance your experience. By continuing to visit this site you agree to our use of cookies. Learn more. Also here you can find Terms of Use.