Share
Tweet
Share
Send to friend

Serviser rashladnih uređaja za točeno pivo - serviser KEG (m/ž)

Istra, Zadar, Pag, Beli Manastir

Application deadline:

Tvrtka TC osnovana je prije 30 godina i među prvim je privatnim tvrtkama u Mađarskoj. Danas se nalazi među najznačajnijim srednjim tvrtkama u regiji za prodaju i proizvodnju, te servis ugostiteljske opreme i svih vrsta rashladnih uređaja. Izdržljivost, inovacija i sposobnost prilagođavanja novim tržišnim uvjetima zaslužni su za to što je TC grupacija danas prisutna u 6 država (Mađarska, Češka, Rumunjska, Slovačka, Hrvatska, Srbija) gdje predstavlja isti cilj; opskrbiti tržište najboljom robom i na najkvalitetniji način pružiti servisne usluge.

Na području Republike Hrvatske poslujemo duže od 10 godine, što u sjedištu u Belom Manastiru, te u poslovnicama u Zagrebu, Rijeci i Splitu, gdje smo stvorili uspješne timove.

U tom periodu stvorili smo uspješnu suradnju sa poznatim i renomiranim tvrtkama u regiji za koje obavljamo usluge servisiranja i održavanja rashladne opreme.

Naš cilj je da tvrtka Crown Cool d.o.o., koju uspješnom čine njezini djelatnici postane sinonim za uspješnost. Svojim predanim radom i postignućima doprinosimo tom cilju i stvaranju uspješnog branda.

Ukoliko želite postati dio ovog uspješnog tima, i smatrate da posjedujete potrebite vještine i znanja, pozivamo Vas da se pridružite našem timu!

Posao

Najvažniji kotačić tj. pokretač svake firme koja želi napredovati su ljudi, njihovo znanje, trud, iskustvo te njegovo stjecanje.

Crown Cool d.o.o., je vrlo dinamična firma koja konstantno ide uzlaznom putanjom. Ukoliko želite raditi u dinamičnom okruženju punom novih izazova te ako ste pouzdana, dinamična, odgovorna i kreativna osoba spremna na timski rad spremna na dokazivanje u ovoj radnoj sredini pružiti ćemo Vam priliku za profesionalan razvoj u ovom poslovnom okruženju.

Crown Cool d.o.o., je tvrtka koja posluje na cijelom teritoriju Republike Hrvatske te zapošljava na nivou cijele RH.

Proces zapošljavanja pokrećemo uslijed otvaranja novih radnih mjesta, povećanja opsega posla u sezoni ili u sklopu ostvarenja određenog poslovnog pothvata te za potrebe osiguravanja zamjene privremeno nenazočnog zaposlenika ili zaposlenika koji trajno napušta kompaniju.

Job description

Traži se:

Serviser rashladnih uređaja za točeno pivo - serviser KEG (m/ž) - više izvršitelja/ica za rad na području Istre, Zadra, Paga, Belog Manastira (Osječko-Baranjska županija).

Radni zadaci su instaliranje i montaža aparata i opreme za točenje piva, mjesečni preventivni servisi i popravci, servisiranje el. dijela na rashladnim vitrinama (rasvjeta, termostat, ventilatori itd.).

Rad na terenu i u poslovnicama tvrtke.

Requirements

Od kandidata tražimo samostalnost u obavljanju dnevnih zadaća, rukovanje sa raznim alatom potrebitim za rad, osnove informatičke pismenosti, vozačka dozvola B kategorije.

Prednost imaju kandidati koji su radili na ovakvim ili sličnim poslovima.

Driving category:

B

What we offer

- dodatna usavršavanja u području novih tehnologija grijanja/hlađenja u zemlji i inozemstvu
- ishodovanje svih potrebitih certifikata
- službeni mobitel, službeni internet, službeni laptop 11", službeni automobil, alat i ostala sredstva potrebna za rad
- školovanje za servisera frigorista
- plaću servisera od 4500 do 10000 kn

Job type:

Permanent

Salary:

From 4500 to 10000 HRK

Start to apply
Save this ad Send to friend Print

Education Recommendations

  USPOREDITE SVOJU PLAĆU

  Prosječna plaća u kategoriji
  Installations, Maintenance and Repairs iznosi 4.435,28 kuna.

  Saznaj plaću za željenu poziciju prema svojim kvalifikacijama!

  Kreni

  We use cookies to enhance your experience. By continuing to visit this site you agree to our use of cookies. Learn more.