Share
Tweet
Share
Send to friend

Voditelj tehnologije (m/ž)

Čaporice

Application deadline:

Tromont d.o.o. (proizvodni pogon Čaporice) bavi se razvojem, projektiranjem i proizvodnjom metalnih dijelova i komponenti od lima, te projektiranjem i proizvodnjom svih vrsta elektro ormara niskog napona. Proizvodnja se obavlja u proizvodnom pogonu u Čaporicama u blizini grada Trilja. Pogon je opremljen najsuvremenijim strojevima za izradu ventilacijskih kanala, obradu rezanjem i savijanjem svih vrsta limova debljine do 8 mm, radionicom za zavarivanje, elektro radionicom sa pratećim prostorijama za ispitivanje i testiranje električnih i elektroničkih sklopova. U sklopu pogona je i linija za plastificiranje te mokro lakiranje.

Job description

- upravljanje i kontrola izrade ponuda
- vođenje tima tehnologa i tehnologa specijalista (IWE)
- upravljanje procesa unutar ERP sustava
- upravljanje tehnološkim normativima
- poboljšanje tehnoloških procesa
- uska suradnja s odjelima plana i proizvodnje
- sudjelovanje na auditima
- kreiranje izvještaja efikasnosti sustava
- odgovoran rukovoditelju

Requirements

- min. 5 godina radnog iskustva na istim i/ili sličnim poslovima
- VŠS/VSS tehničkog smjera

Napomena:
Želimo Vas upoznati da će tvrtka Tromont d.o.o. obrađivati Vaše osobne podatke (ime i prezime, adresa, kontakt broj, e-mail, osobni identifikacijski broj, spol, dan, mjesec i godinu rođenja, državljanstvo, prebivalište, odnosno boravište, stručno obrazovanje, posebne ispite i tečajeve koji su uvjet za obavljanje posla, podatke o prethodnim radnim iskustvima, fotografiju, te druge podatke koji su navedeni u životopisu i/ili molbi) u svrhu postupka zapošljavanja u tvrtci Tromont d.o.o.

Želimo naglasiti kako se Vaši osobni podaci neće dostavljati nikakvim trećim osobama, koristiti će ih isključivo Tromont d.o.o. i neće se prenositi u treće zemlje. U slučaju da Tromont d.o.o. angažira vanjsku kuću u svrhu provođenja ocjene kandidata za pojedini posao, a u svrhu procjene radi zapošljavanja u Tromont d.o.o., Vaši se osobni podaci bez Vaše izričite suglasnosti neće koristiti.

Napominjemo da imate pravo od Tromont d.o.o. zatražiti pristup osobnim podacima, ispravak ili brisanje osobnih podataka ili ograničavanje obrade koji se na Vas odnose, s pravom na ulaganje prigovora na obradu, pravom na prenosivost podataka, pravom na podnošenje prigovora nadležnom tijelu (Agencija za zaštitu osobnih podataka) ako smatrate da je došlo do bilo kakve povrede u obradi Vaših osobnih podataka.

U bilo kojem trenutku imate pravo povući privolu, a da to ne utječe na zakonitost obrade koja se temeljila na privoli prije nego je ona povučena.

Ukoliko želite da se Vaši osobni podaci nastave čuvati u bazi Tromont d.o.o., i nakon prestanka natječaja, a najduže 6 mjeseci od prestanka natječaja, u svrhu budućih natječaja za posao, a za koji su potrebni radnici istih/sličnih kvalifikacija kao što su Vaše, molimo da se izričito o istome očitujete putem e-maila: zop@tromont.hr, u suprotnom će se Vaši osobni podaci izbrisati i prestati vremenski čuvati 30 dana nakon završetka ovog natječaja.

Professional qualification:

Bachelor's degree, Professional Bachelor (of), Bachelor's degree, Specialist of, Master's degree, Master's degree

Work experience:

5

Skills:

Word, Excel, Power Point, Outlook, Internet

What we offer

- stimulativna plaća
- mogućnosti daljnje edukacije i stručnog obrazovanja
- razmjena znanja i iskustava s timovima u Hrvatskoj
- dugoročno zaposlenje u perspektivnoj tvrtki
- ostale beneficije

Job type:

Temporary

Fast apply
Save this ad Send to friend Print

Education Recommendations

  USPOREDITE SVOJU PLAĆU

  Prosječna plaća u kategoriji
  Crafts and Manufacturing iznosi 5.772,66 kuna.

  Saznaj plaću za željenu poziciju prema svojim kvalifikacijama!

  Kreni

  We use cookies to enhance your experience. By continuing to visit this site you agree to our use of cookies. Learn more.