Share
Tweet
Share
Send to friend

This ad is not active. Ad application not possible.

Agent za teleprodaju u Hrvatskom Telekomu - student (m/ž)

Zagreb, Split, Osijek, Rijeka

Application deadline:

  • Electus DGS d.o.o.

Electus DGS d.o.o. vodeća je agencija za privremeno zapošljavanje u Hrvatskoj.

S ciljem uspješnog nastavka poslovanja za našeg klijenta, Hrvatski Telekom, tražimo odgovornu osobu s iskustvom u telekomunikacijama za rad na poziciji:

Agent za teleprodaju u Hrvatskom Telekomu - student
(m/ž)

Zagreb, Split, Osijek, Rijeka

Ne trebamo tvoje iskustvo, trebamo tvoju motivaciju!

U prvih tjedan dana prolaziš edukaciju da shvatiš osnove, a kasnije imaš mentore na raspolaganju, oni su tu za sve poslovne brige, a uz kavu sa njima možeš dijeliti i one druge, radosti sa faksa

Ne radimo subotom, nedjeljom i praznikom, stoga posao nikada neće omesti tvoje vikend planove

Naš odjel počinje raditi u 9h, a prestaje u 20h; raspored rada je fleksibilan-> 25 sati tjedno je minimalno koliko te trebamo!

Uz urede u kojima radimo u timovima, na poslu imamo i kuhinju i dnevni boravak i balkon, zato od kuće ne radimo, ovdje se osjećamo ugodno i ekipa je uvijek raspoložena za kavicu na svježem zraku.

Počinjemo sa 5,10€/h, plaća raste ako raste efikasnost! U svakom timu ima i onih koji dokazuju da ne zarađuje IT industrija najviše, kroz ostvarenja ciljeva popeli su se i preko 9,30€/h

Jednom kada nam se pridružiš, otvaramo ti karijerni svijet neograničenih mogućnosti. Ako želiš konkretne brojke, u prvih šest mjeseci ove godine preko 50 naših kolega napravilo je svoj karijerni pomak.

A ti kroz digitalne edukacije, online learning platforme i interne razvojne programe možeš svoju karijeru usmjeriti onako kako želiš, u Hrvatskoj, ali i cijeloj Deutsche Telekom Grupi.

Što bismo voljeli da doneseš u tim Hrvatskog Telekoma?

  • razvijene komunikacijske vještine
  • poznavanje rada na računalu
  • poznaješ li Office i Outlook, bit će to sasvim dovoljno, osim ako se ne planiraš dalje razvijati u našem IT sektoru, onda ćemo te poticati da naučiš i puno više

Donesi puno volje za učenje!

Prijateljski savjet – ako imaš strah od telefona i nisi motiviran za teleprodaju, ovo nije posao za tebe, ali zato možeš škicnuti naše druge natječaje.

Education Recommendations

    USPOREDITE SVOJU PLAĆU

    Prosječna plaća u kategoriji
    Sales iznosi 769,48 EUR (5.797,68 kuna).

    Saznaj plaću za željenu poziciju prema svojim kvalifikacijama!

    Kreni

    We use cookies to enhance your experience. By continuing to visit this site you agree to our use of cookies. Learn more.