Share
Tweet
Share
Send to friend

This ad is not active. Ad application not possible.

Farmaceutski tehničar (m/ž)

This job ad is provided by PosLovac, mobile app for jobseekers.

Osijek

Application deadline:

  • Ljekarne srce - Ljekarne Osječko-baranjske županije

Job description

Na temelju članka 29. Statuta Ljekarni srce- Ljekarni Osječko-baranjske županije ravnatelj Ljekarni raspisuje natječaj za prijam u radni odnos:

1. Farmaceutski tehničar (m/ž) - 2 izvršitelja (m/ž) na neodređeno vrijeme.

Mjesto rada: Osijek.

Uvjeti:
- SSS - IV stupanj
- usmjerenje: farmaceutsko - farmaceutski tehničar
- jedna godina radnog iskustva u struci
- položen stručni ispit

Uz prijavu na natječaj prilaže se:
- zamolba
- životopis
- presliku domovnice
- presliku svjedodžbe o završenoj školi
- elektronički zapis o radnom stažu
- presliku uvjerenja o položenom stručnom ispitu

Prijave s dokazima o ispunjavanju uvjeta natječaja dostavljaju se na adresu Ljekarne srce, 31 000 Osijek, Lorenza Jägera 24, s naznakom: »Prijava na natječaj-farmaceutski tehničar« u roku od 8 dana od objave natječaja u Narodnim novinama.

Nepravodobne i nepotpune prijave neće se razmatrati. Kandidati će biti obaviješteni o izboru u roku od 15 dana od isteka roka za podnošenje prijave.

Na natječaj se mogu javiti osobe obaju spolova (čl.13. Zakona o ravnopravnosti spolova, (Narodne novine br 82/08 i 69/17).

S kandidatima koji ispunjavaju uvjete iz Natječaja i koji su podnijeli urednu prijavu sa svim traženim dokazima o ispunjavanju uvjeta iz natječaja, provest će testiranje/razgovor. Obavijest o vremenu testiranja/razgovora biti će objavljena na mrežnoj stranici: www.ljekarne-srce.hr.

Sukladno obvezi iz članka 102. Zakona o hrvatskim braniteljima iz Domovinskog rata i članovima njihovih obitelji (Narodne novine, 121/17,98/19 i 84/21.) uz prijavu na natječaj dužan je, osim dokaza o ispunjavanju traženih uvjeta, priložiti i sve potrebne dokaze dostupne na poveznici Ministarstva hrvatskih branitelja https://branitelji.gov.hr/UserDocsImages//dokumenti/Nikola//popis%20dokaza%20za%20ostvarivanje%20prava%20prednosti%20pri%20zapo%C5%A1ljavanju-%20ZOHBDR%202021.pdf

Kandidati koji se pozivaju na pravo prednosti prilikom zapošljavanja, sukladno čl. 9. Zakona o profesionalnoj rehabilitaciji i zapošljavanju osoba s invaliditetom (Narodne novine br. 157/13, 152/14,39/18 i 32/20), dužni su se u prijavi pozvati na navedeni članak Zakona, te uz dokaze o ispunjavanju uvjeta iz natječaja priložiti dokaze o priznatom statusu osobe s invaliditetom sukladno Pravilniku o sadržaju i načinu vođenja očevidnika zaposlenih osoba s invaliditetom.

U svrhu zaštite osobnih podataka dostavljenu dokumentaciju u sklopu prijave na natječaj čuvat će se do okončanja natječaja. Nakon tog primljenu dokumentaciju neizabranih kandidata će se uništiti na siguran način.

Pisana zamolba: Lorenza Jagera 24, 31000 Osijek.

Education Recommendations

    USPOREDITE SVOJU PLAĆU

    Prosječna plaća u kategoriji
    Pharmaceutics and Biotechnology iznosi 1013,85 EUR (7.638,82 kuna).

    Saznaj plaću za željenu poziciju prema svojim kvalifikacijama!

    Kreni

    We use cookies to enhance your experience. By continuing to visit this site you agree to our use of cookies. Learn more.