Share
Tweet
Share
Send to friend

This ad is not active. Ad application not possible.

Projektant za upravljačke i energetske sustave sustave u industriji (m/ž)

This job ad is provided by PosLovac, mobile app for jobseekers.

Belišće

Accomodation

Application deadline:

 • TEO-Belišće d.o.o. Tvornica Elektro Opreme za projektiranje, proizvodnju i montažu elektrotehničke opreme u industriji

Job description

Tvrtka TEO-Belišće d.o.o. tvrtka je s 30 godina tradicije u poslovima vezanim za projektiranje, proizvodnju i montažu elektrotehničke opreme u industriji i proizvodnji elektroničkih sustava za informiranje u javnom prijevozu.

Tvrtka TEO-Belišće intenzivno surađuje s njemačkim tvrtkama – proizvođačima strojeva, a na lokalnom hrvatskom tržištu, tvrtka pruža sve elektrotehničke usluge u industriji, poljoprevredi i elektro-energetici. Za potrebe ovih projekata tražimo Projektanta za upravljačke sustave i energetske sustave sustave u industriji.

Poslovi uključuju analizu dokumentacije od kupca (elektrotehnička ili strojarska), odabir i nabava elektrotehničke opreme, izrada dokumentacije u EPLAN-u, praćenje projekata od početka do kraja.

Od kandidata se očekuje napredno poznavanje rada s računalom (Office, AutoCAD, inženjerski alati), sklonost tehnici i razvoju rješenja te upornost i pedantnost.

Zainteresiranim kandidatima se nudi stabilan uredski posao, suradnja sa svjetskim proizvođačima, rad s renomiranom i modernom opremom za elektrotehničke instalacije, električnu distribuciju i automatiku te rad u ugodnom timskom okruženju.

Mjesto rada može biti Belišće ili Valpovo. Tvrtka TEO-Belišće kontinuirano ulaže u edukaciju i opremu svojih zaposlenika te sa svojih 120 zaposlenika nudi stabilno i perspektivno okruženje.

Natječaj je otvoren za prvostupnike, inženjere, magistre i diplomirane inženjere, a životopise možete poslati na teo@teo-belisce.hr, gdje se možete javiti i za sve ostale detalje.

Broj traženih radnika: 1.

Vrsta zaposlenja: na određeno; novootvoreni poslovi.

Radno vrijeme: puno radno vrijeme.

Smještaj: zajednički smještaj.

Naknada za prijevoz: djelomično.

Pisana zamolba: Radnička 3, 31551 Belišće.

Other

Education Recommendations

  USPOREDITE SVOJU PLAĆU

  Prosječna plaća u kategoriji
  Electrical Engineering iznosi 911,23 EUR (7.008,19 kuna).

  Saznaj plaću za željenu poziciju prema svojim kvalifikacijama!

  Kreni

  We use cookies to enhance your experience. By continuing to visit this site you agree to our use of cookies. Learn more.