Share
Tweet
Share
Send to friend

This ad is not active. Ad application not possible.

Nastavnik udaraljka (m/ž)

This job ad is provided by PosLovac, mobile app for jobseekers.

Dubrovnik

Application deadline:

  • UMJETNIČA ŠKOLA 'LUKE SORKOČEVIĆA'

Job description

Na temelju čl.107. Zakona o odgovu i obrazovanju u osnovnoj i srednjoj školi (NN br.87/08.,86/09.,92/10.,105/10.,90/11.,16/12.,86/12.,94/13.,152/14.,i 7/17.) Umjetnička škola Luke Sorkočevića Dubrovnik, Strossmayerova 3, raspisuje natječaj za radno mjesto:

Nastavnik udaraljka (m/ž) - 1 izvršitelj/ica na neodređeno puno radno vrijeme s probnim rokom od šest mjeseci.

Uvjeti: Prema Zakonu o odgoju i obrazovanju u osnovnoj i srednjoj školi i Pravilniku o stručnoj spremi i pedagoško-psihološkom obrazovanju nastavnika i stručnih suradnika u srednjem školstvu.

Rok za podnošenje prijava je 8 dana od dana objave na mrežnim stranicama i oglasnim pločama Hrvatskog zavoda za zapošljavanje te mrežnim stranicama i oglasnim pločama škole.

Uz prijavu na natječaj kandidat/kinja trebaju priložiti zamolbu, životopis, dokaz o stručnoj spremi (diploma), domovnicu, uvjerenje nadležnog suda da se protiv podnositelja prijave ne vodi kazneni postupak za neko od kaznenih djela iz čl.106. Zakona o odgoju i obrazovanju u osnovnoj i srednjoj školi (ne starije od mjesec dana od dana raspisivanja natječaja).

Kandidat/kinja koji/a je stekao/la inozemnu obrazovnu kvalifikaciju u inozemstvu dužan je u prijavi na natječaj priložiti rješenje određenog visokog učilišta o priznavanju potpune istovrijednosti u skladu s Zakonom o priznavanju istovrijednosti stranih školskih svjedodžbi i diploma (NN br.57/96 i 21/00) ili rješenje Agencije za znanost i visoko obrazovanje o stručnom priznavanju inozemne visokoškolske kvalifikacije u skladu s zakonom o priznavanju inozemnih obrazovnih kvalifikacija (NN br.158/03.,198/03.,138/06.,i 45/11) te u skladu s Zakonom o reguliranim profesijama i priznavanju inozemnih stručnih kvalifikacija (NN br.82/15) rješenje Ministarstva znanosti i obrazovanja o priznavanju inozemne stručne kvalifikacije radi pristupa reguliranoj profesiji.

Kandidat/kinja koji/a se poziva na pravo prednosti pri zapošljavanju u skladu s čl.102.Zakona o hrvatskim braniteljima iz Domovinskog rata i članovima njihovih obitelji (NN br.127/17) uz prijavu na natječaj dužan/je, osim dokaza o ispunjavanju traženih uvjeta, priložiti i dokaze propisane čl.103.st.1.Zakona o hrvatskim braniteljima iz Domovinskog rata i članovima njihovih obitelji.

Isprave se prilažu u neovjerenom presliku, a prije izbora kandidat/kinja će predočiti izvornike isprava.

Na natječaj se mogu javiti osobe oba spola.

Urednom prijavom smatra se prijava koja sadrži sve podatke i priloge navedene u natječaju. Nepotpune i nepravodobne prijave neće se razmatrati.

Prijave o dokazima o ispunjavanju propisanih uvjeta iz natječaja dostaviti poštom na adresu: Umjetnička škola Luke Sorkočevića Dubrovnik, Strossmayerova 3, Dubrovnik, ili se javite telefonski.

Other

Categories:

Education and Science

Education Recommendations

    USPOREDITE SVOJU PLAĆU

    Prosječna plaća u kategoriji
    Education and Science iznosi 887,26 EUR (6.685,05 kuna).

    Saznaj plaću za željenu poziciju prema svojim kvalifikacijama!

    Kreni

    We use cookies to enhance your experience. By continuing to visit this site you agree to our use of cookies. Learn more.