Share
Tweet
Share
Send to friend

This ad is not active. Ad application not possible.

Trgovački putnik (m/ž)

This job ad is provided by PosLovac, mobile app for jobseekers.

Zagreb i okolica

5000 HRK - 9000 HRK

Application deadline:

  • Sidro-dent d.o.o.

Job description

Bavimo se prodajom i uvozom stomatoloških i zubotehničkih materijala na Hrvatskom tržištu punih 20 godina. Sjedište firme je u Omišlju na otoku Krku. Imamo 10 stalno zaposlenih djelatnika. Zastupamo preko 15 renomiranih inozemnih proizvođača dentalne opreme i materijala u Hrvatskoj. Imamo preko 20000 artikala u ponudi.

Tražimo djelatnika ili djelatnicu za prodaju stomatoloških i zubotehničkih materijala i opreme na području Zagreba i okolice potrebno je dobro pregovaračko znanje i obavezno je radno iskustvo na istom ili sličnom poslu. Obilaze se svaki dan ordinacije i laboratoriji te se prezentiraju i nude naši proizvodi koje imamo u ponudi.

Posao je uhodan, a radno vrijeme je od 08:00 do 16:00 sati od ponedjeljka do petka. Dva dana u tjednu se radi i popodnevna smjena kao što rade i stomatolozi koje će te obilaziti.

Tražimo osobu s radnim iskustvom od 2 godine u sličnom ili istom radnom mjestu, osoba treba imati dobre pregovaračke sposobnosti te biti dobar vozač. Za ovo radno mjesto jako je bitno da je osoba odgovorna i točna.

Što nudimo:
- stalni radni odnos
- redovita primanja
- plaća od 5000 do 9000 kn
- službeno vozilo
- službeni telefon
- edukacija i uvođenje u posao
- ugodna atmosfera na radnom mjestu

Education Recommendations

    USPOREDITE SVOJU PLAĆU

    Prosječna plaća u kategoriji
    Pharmaceutics and Biotechnology iznosi 1013,85 EUR (7.638,82 kuna).

    Saznaj plaću za željenu poziciju prema svojim kvalifikacijama!

    Kreni

    We use cookies to enhance your experience. By continuing to visit this site you agree to our use of cookies. Learn more.