Share
Tweet
Share
Send to friend

This ad is not active. Ad application not possible.

Zdravstveno - laboratorijski tehničar- pripravnik (m/ž)

This job ad is provided by PosLovac, mobile app for jobseekers.

Popovača

Application deadline:

  • NEUROPSIHIJATRIJSKA BOLNICA DR. IVAN BARBOT POPOVAČA

Job description

Natječaj za prijem pripravnika u radni odnos na određeno vrijeme:

Zdravstveno - laboratorijski tehničar (m/ž) - pripravnik - 1 izvršitelj.

Uvjeti:
- završena srednja škola za zdravstveno laboratorijskog tehničara/ku
- kandidat treba ispunjavati uvjete propisane odlukom Hrvatskog zavoda za zapošljavanje, Mjerama aktivne politike zapošljavanja
- nezaposlena osoba bez staža osiguranja u obrazovnoj razini, i biti prijavljen u evidenciju nezaposlenih

Uz prijavu na natječaj kandidati su dužni priložiti:
- kratku zamolbu i životopis
- dokaz o državljanstvu
- preslik rodnog lista
- preslik osobne iskaznice
- preslik dokumenata iz kojeg je vidljiv OIB
- preslik diplome/svjedodžbe ili uvjerenja o stečenoj stručnoj spremi
- potvrda o prosjeku ocjena tijekom studija odnosno težinski prosjek ako nema prosječne ocjene
- elektronički zapis ili potvrda o podacima evidentiranim u matičnoj evidenciji Hrvatskog zavoda za mirovinsko osiguranje, ne starije od 30 dana od dana objave natječaja
- uvjerenje o nezaposlenosti Hrvatskog zavoda za zapošljavanje iz kojeg je razvidan status nezaposlene osobe, ne starije od 30 dana od dana objave natječaja
- uvjerenje o nekažnjavanju ne starije od 6 mjeseci od objave natječaja

Preslike traženih priloga ne moraju biti ovjerene, a odabrani kandidat/kinje su prije sklapanja pisanog ugovora dužni dostaviti originalne dokumente.

Nepotpune i nepravodobne prijave neće se razmatrati.

Prijave s dokazima o ispunjavanju potrebnih uvjeta podnose se u roku od 10 dana od dana objave ovog natječaja za prijem pripravnika na adresu:

Neuropsihijatrijska bolnica Dr. Ivan Barbot Popovača, 44317 Popovača, Jelengradska 1.

(Natječaj za prijem pripravnika r.m. točka___ (ovdje navedite točku i naziv radnog mjesta natječaja na koji se javljate)

Prema Zakonu o ravnopravnosti spolova „Narodne Novine“ br. 82/08 i 69/17. na ovaj oglas mogu se prijaviti osobe oba spola.

Kandidat koji ostvaruje pravo prednosti pri zapošljavanju, dužan je u prijavi na natječaj pozvati se na to pravo i ima prednost u odnosu na sve ostale kandidate samo pod jednakim uvjetima. Uz prijavu na natječaj kandidat koji se poziva na pravo prednosti pri zapošljavanju, dužan je, osim dokaza o ispunjavanju traženih uvjeta, priložiti i rješenje odnosno potvrdu iz koje je vidljivo navedeno pravo te ostale dokaze utvrđene propisom temeljem kojeg kandidat ostvaruje pravo prednosti pri zapošljavanju.

Dokazi potrebni za ostvarivanje prava prednosti pri zapošljavanju temeljem Zakona o hrvatskim braniteljima iz Domovinskog rata i članovima njihovih obitelji („Narodne novine“ 121/17.) navedeni su na Internet stranici https://narodne-novine.nn.hr/članci/službeni/2017_12_121_2578.html i https://branitelji.gov.hr/.

Izabrani polaznik koji bude izabran kao pripravnik, a ne bude potvrđen od strane Hrvatskog zavoda za zapošljavanje da ispunjava navedene uvjete iz Zakona o tržištu rada Odluka o njegovom izboru stavit će se izvan snage te će se odabrati drugi kandidat.

Poziv na razgovor biti će objavljen na internetskoj stranici NEUROPSIHIJATRIJSKE BOLNICE DR. IVAN BARBOT POPOVAČA: www.npbp.hr.

Education Recommendations

    USPOREDITE SVOJU PLAĆU

    Prosječna plaća u kategoriji
    Other iznosi 698,46 EUR (5.262,53 kuna).

    Saznaj plaću za željenu poziciju prema svojim kvalifikacijama!

    Kreni

    We use cookies to enhance your experience. By continuing to visit this site you agree to our use of cookies. Learn more.