Share
Tweet
Share
Send to friend

This ad is not active. Ad application not possible.

Devops inženjer (m/ž)

This job ad is provided by PosLovac, mobile app for jobseekers.

Osijek

Application deadline:

  • MONO za projektiranje informacijskih sustava d.o.o.

Job description

Za ovu poziciju tražimo osobu koja će se baviti povezivanjem i automatizacijom development, test i deployment operacija. Idealno, imat će iskustva u izgradnji i održavanju continuous integration, continuous delivery i continuous deployment operacija. Poznavat će Microsoft Azure i/ili Amazon AWS okruženja i alate, te imati iskustvo sa serverskim OS-ovima (primarno Windows, Linux je dobrodošao). Upravljat će nadzorom i poboljšanjem performansi i sigurnosnih aspekata naših sustava i platformi.

Sam proces selekcije je opisan ovdje:
https://www.mono.hr/2015/09/30/Zaposljavamo-software-developere/
i on se do sada nije bitnije promijenio, iako ga prilagođavamo svakom pojedincu. Za kandidate s iskustvom i referencama ovaj je proces bitno kraći, jer su rezultati njihovog rada jasan pokazatelj kompatibilnosti takvih znanja i vještina s našim potrebama.

Našim ljudima nudimo izazovno i po mnogo čemu iznimno radno okruženje, ulaganje u profesionalni razvoj, visoka primanja, bonuse i benefite sukladno iskustvu i rezultatima, te poticajnu atmosferu.

Other

Education Recommendations

    USPOREDITE SVOJU PLAĆU

    Prosječna plaća u kategoriji
    IT, Telecommunications iznosi 1.328,03 EUR (10.006,04 kuna).

    Saznaj plaću za željenu poziciju prema svojim kvalifikacijama!

    Kreni

    We use cookies to enhance your experience. By continuing to visit this site you agree to our use of cookies. Learn more.