Share
Tweet
Share
Send to friend

This ad is not active. Ad application not possible.

Knjižničar (m/ž)

This job ad is provided by PosLovac, mobile app for jobseekers.

Bjelovar

Application deadline:

  • II OSNOVNA ŠKOLA BJELOVAR

Job description

Na temelju članka 103., 105. i 107. Zakona o odgoju i obrazovanju u osnovnoj i srednjoj školi (Nar.nov. br. 87/08, 86/09, 92/10, 105/10, 90/11, 16/12, 86/12, 126/12, 94/13, 152/14, 07/17, 68/18), članka 7. Pravilnika o postupku zapošljavanja te procjeni i vrednovanju kandidata za zapošljavanje te članka 9. Pravilnika o radu II. osnovne škole Bjelovar, ravnateljica II. osnovne škole Bjelovar raspisuje natječaj za radno mjesto:

Knjižničara/ke – 1 izvršitelj/ica na određeno puno radno vrijeme 40 sati tjedno odnosno 8 sati dnevno.

Mjesto rada: II. osnovna škola Bjelovar.

Uvjeti:
- prema Zakonu o odgoju i obrazovanju u osnovnoj i srednjoj školi, Državnom pedagoškom standarda osnovnoškolskog sustava odgoja i obrazovanja (Nar.nov. br. 63/08, 90/10), Pravilniku o stručnoj spremi i pedagoško - psihološkom obrazovanju učitelja i stručnih suradnika u osnovnom školstvu (Nar.nov. br. 47/96, 56/01) i Pravilniku o radu II. osnovne škole Bjelovar. Rok za podnošenje prijava je 8 (osam) dana od dana objave na mrežnim stranicama Hrvatskog zavoda za zapošljavanje i mrežnim stranicama i oglasnoj ploči školske ustanove

Na natječaj se mogu prijaviti osobe oba spola.

Prijavi je potrebno priložiti presliku dokaza o završenom stupnju stručne spreme (diploma), presliku domovnice, elektronički zapis o stažu osiguranja (izdaje Hrvatski zavod za mirovinsko osiguranje), uvjerenje o nekažnjavanju (ne starije od dana raspisivanja natječaja), vlastoručno potpisanu zamolbu i životopis. Osoba koja se poziva na pravo prednosti pri zapošljavanju, dužna je dostaviti dokaze o istom. Rok prijave je 8 (osam) dana od dana objave natječaja.

Kandidat koje se poziva na pravo prednosti pri zapošljavanju sukladno čl. 102. Zakona o hrvatskim braniteljima iz Domovinskog rata i članovima njihovih obitelji (Nar. nov. br. 121/17), dužan je uz prijavu na natječaj priložiti osim dokaza o ispunjavanju traženih uvjeta i sve potrebne dokaze dostupne na poveznici Ministarstva hrvatskih branitelja:
https://branitelji.gov.hr/UserDocsImages/NG/12%20Prosinac/Zapo%C5%A1ljavanje/POPIS%20DOKAZA%20ZA%20OSTVARIVANJE%20PRAVA%20PRI%20ZAPO%C5%A0LJAVANJU.pdf

Isprave se prilažu u neovjerenoj preslici, a izabrani kandidat obvezan je prije zapošljavanja predočiti dokumente u izvorniku ili preslici ovjerenoj od strane javnog bilježnika.
Nepotpune prijave, odnosno prijave koje ne sadrže tražene podatke i priloge, kao i prijave koje pristignu izvan roka, neće se razmatrati, a osobe koje podnesu takve prijave neće se smatrati kandidatima prijavljenim na natječaj. Škola ne obavještava osobu o razlozima zašto se ne smatra kandidatom natječaja.

Obavijest o datumu i vremenu procjene biti će istaknuta na internetskoj stranici Škole pod rubrikom „Natječaji“.

Svaki kandidat prijavom na natječaj i dostavom dokumentacije daje privolu za obradu osobnih podataka u svrhu provedbe natječajnog postupka i zasnivanje radnog odnosa.
Prijave se šalju na adresu škole: II. osnovna škola Bjelovar, I. V. Trnskog 19, p. p. 45,
43 000 Bjelovar, s naznakom - za natječaj za knjižničara/ku.

O rezultatima natječaja kandidati će biti obaviješteni u zakonskom roku putem web stranice škole, u rubrici „Natječaji“ u roku od 15 dana od dana sklapanja ugovora s odabranim kandidatom.

Other

Categories:

Administration

Education Recommendations

    USPOREDITE SVOJU PLAĆU

    Prosječna plaća u kategoriji
    Administration iznosi 819,77 EUR (6.176,54 kuna).

    Saznaj plaću za željenu poziciju prema svojim kvalifikacijama!

    Kreni

    We use cookies to enhance your experience. By continuing to visit this site you agree to our use of cookies. Learn more.