Share
Tweet
Share
Send to friend

This ad is not active. Ad application not possible.

Učitelj povijesti (m/ž)

This job ad is provided by PosLovac, mobile app for jobseekers.

Ilača

Application deadline:

  • Osnovna škola Ilača-Banovci

Job description

Na temelju članka 107. Zakona o odgoju i obrazovanju u osnovnoj i srednjoj školi (Narodne novine broj: 87/08., 86/09., 92/10., 105/10.,- ispravak, 90/11., 5/12., 16/12., 86/12., 94/13., 152/14., 07/17. i 68/18.), te članka 6 Pravilnika o postupku zapošljavanja te procjeni i vrednovanju kandidata za zapošljavanje Osnovne škole Ilača-Banovci, Ilača, ravnateljica Osnovne škole Ilača-Banovci, Ilača, Vladimira Nazora 24d, 15.studenog 2019. godine raspisuje natječaj za radno mjesto:

Učitelj povijesti (m/ž) -1 izvršitelj/ica na određeno, nepuno radno vrijeme, 20 sati tjedno.

Uvjeti:
- propisani opći i posebni uvjeti sukladno članku 105.st.1.-3. Zakona o odgoju i obrazovanju u osnovnoj i srednjoj školi
- propisani člankom 105.stavak 6. Zakona o odgoju i obrazovanju u osnovnoj i srednjoj školi
- pravilnikom o odgovarajućoj vrsti obrazovanja učitelja i stručnih suradnika u osnovnoj školi (Narodne novine broj 6/19.)

U prijavi na natječaj kandidat treba navesti e-mail adresu na koju će mu biti dostavljena obavijest o datumu i vremenu procjene odnosno testiranja.

Uz vlastoručno potpisanu prijavu kandidati su obvezni priložiti:
- životopis
- presliku domovnice
- dokaz o stručnoj spremi (presliku diplome)
- elektronički zapis ili potvrdu o podacima evidentiranim u matičnoj evidencije HZMO
- uvjerenje da nije pod istragom i da se protiv kandidata ne vodi kazneni postupak glede zapreka za zasnivanje radnog odnosa iz članbka 106. Zakona o odgoju i obrazovanju u osnovnoj i srednjoj školi, ne starije od 6 mjeseci

Kandidat koji je stekao inozemnu obrazovnu kvalifikaciju u inozemstvu dužan je u prijavi na natječaj priložiti rješenje određenog visokog učilišta o priznavanju potpune istovrijednosti u skladu sa Zakonom o priznavanju istovrijednosti stranih školaskih svjedodžbi i diploma (Narodne novine broj 57/96. i 21/00) ili rješenje Agencije za znanost i visoko obrazovanje o stručnom priznavanju inozemne visokoškolske kvalifikacije u skladu sa Zakonom o priznavanju inozemnih obrazovnih kvalifikacija (Narodne novine broj: 158/03.,198/03.,138/06 i 45/11.) te u skladu sa Zakonom o reguliranim profesijama i priznavanju inozemnih stručnik kvalifikacija (Narodne novine broj 82/15.) rješenje Ministarstva znanosti i obrazovanja o priznavanju inozemne stručne kvalifikacije radi pristupa reguliranoj profesiji.

Kandidat koji se poziva na pravo prednosti pri zapošljavanju prema posebnom zakonu, dužan je u prijavi na natječaj pozvati se na to pravo i priložiti dokaz o pravu na koje se poziva, te ima prednost u odnosu na ostale kandidate samo pod jednakim uvjetima.

Kandidati koji se pozivaju na pravo prednosti pri zapošljavanju u skladu s člankom 102. Zakona o hrvatskim braniteljima iz domovinskog rata i članovima njihovih obitelji (Narodne novine, broj: 121/17.), uz prijavu na natječaj dužni su, osim dokaza o ispunjavanju traženih uvjeta, priložiti i dokaze propisane člankom 103. stavkom 1. istog Zakona. Poveznica na internetsku stranicu Ministarstva: https://branitelji.gov.hr/zaposljavanje-843/843, a dodatne informacije o dokazima koji su potrebni za ostvarivanje prava prednosti pri zapošljavanju, potražiti na slijedećoj poveznici: https://branitelji.gov.hr/UserDocsImages//NG/12%20Prosinac/Zapo%C5%A1ljavanje//POPIS%20DOKAZA%20ZA%20OSTVARIVANJE%20PRAVA%20PRI%20ZAPO%C5%A0LJAVANJU.pdf

Na natječaju ravnopravno mogu sudjelovati kandidati oba spola.

Prijave za natječaj dostavljaju se u roku od 8 dana od dana objave natječaja na mrežnim stranicama i oglasnoj ploči Hrvatskog zavoda za zapošljavanje, te mrežnoj stranici i oglasnoj ploči Škole.

Kandidati koji su pravodobno dostavili potpunu prijavu i ispunjavaju uvjete natječaja, dužni su pristupiti procjeni, odnosno testiranju.

Obavijest o datumu i vremenu procjene, odnosno vrednovanja kandidata, kao i sadržaj i način vrednovanja bit će objavljeni na mrežnoj stranici Škole: http://www.os-ilaca-banovci.skole.hr/

Kandidat prijavom na natječaj daje privolu za obradu osobnih podataka navedenim u svim dostavljenim prilozima odnosno ispravama za potrebe provedbe natječajnog postupka sukladno važećim propisima o zaštiti osobnih podataka.

Prijave sa potrebnom dokumentacijom dostaviti osobno ili na adresu:
Osnovna škola Ilača - Banovci, Ilača, Vladimira Nazora 24 D, s naznakom “za natječaj“

Nepravodobne i nepotpune prijave neće se razmatrati. Natječajna dokumentacija neće se vraćati kandidatima.

O rezultatima natječaja kandidati će biti obaviješteni u zakonskom roku pod rubrikom“ Natječaji „ na mrežnoj stranici škole. http://www.os-ilaca-banovci.skole.hr/

U slučaju da se na natječaj prijave kandidati koji se pozivaju na prednost pri zapošljavanju prema posebnim propisima, svi će kandidati biti obavješteni prema članku 21. stavku 4. Pravilnika o postupku zapošljavanja te procjeni i vrednovanja kandidata za zapošljavanje u Osnovnoj školi Ilača-Banovci.

Other

Categories:

Education and Science

Education Recommendations

    USPOREDITE SVOJU PLAĆU

    Prosječna plaća u kategoriji
    Education and Science iznosi 887,26 EUR (6.685,05 kuna).

    Saznaj plaću za željenu poziciju prema svojim kvalifikacijama!

    Kreni

    We use cookies to enhance your experience. By continuing to visit this site you agree to our use of cookies. Learn more.