Share
Tweet
Share
Send to friend

This ad is not active. Ad application not possible.

Knjigovođa (m/ž)

This job ad is provided by PosLovac, mobile app for jobseekers.

Zagreb

Application deadline:

  • CENTRALNA DIMENZIJA KULTURE d.o.o. za poslovne usluge

Job description

Sretna smo ekipa koja više od 20 godina obavlja računovodstvene poslove, poslove poreznog, poslovnog i pravnog savjetovanja tvrtkama, samostalnim djelatnostima i neprofitnim organizacijama s područja kulture, umjetnosti i medija. Zbog stalnog povećanja opsega poslovanja želimo dopuniti naš stručni tim novim perspektivnim kolegama.

Opis posla:
- knjiženje izvoda, deviza, ulaznih i izlaznih računa, blagajne, dokumentacije vezane uz robno i materijalno knjigovodstvo i proizvodnju
- obračun PDV-a, plaća, honorara, amortizacije, putnih troškova
- izrada obračuna i izvještaja (OPZ STAT, JOPPD, PDV, PDV - S, PDV - ZP, PDV - URA, PPO, INO PPO)
- izrada završnog računa, bilance, računa dobiti i gubitka i bilješki

Ako si vesela, karakterna, odgovorna osoba koja voli računovodstvo i želi samostalno odraditi posao od početka do kraja, a sve što ne zna spremna je s lakoćom brzo naučiti i savladati, uz to je motivirana raditi u prijateljskom okruženju i s ljudima koji su eminentni umjetnici, na posao želi dolaziti s osmijehom na licu, onda si ti osoba za naš "dream team".

Ako imaš zadnje 3 godine radnog iskustva na poslovima računovodstva, još samo nedostaje tvoje motivacijsko pismo uz tvoj životopis i pozvat ćemo te na upoznavanje.

Želiš li dugoročnu sigurnost rada na neodređeno vrijeme uz redovita primanja, božićnicu, regres i plaćeni prijevoz, rad u izuzetno ugodnom, moderno opremljenom uredu u centru grada kao i stalnu edukaciju, tečajeve a po potrebi i školovanje, te klizno radno vrijeme i mogućnost napredovanja, onda je ovo posao za tebe.

Education Recommendations

    USPOREDITE SVOJU PLAĆU

    Prosječna plaća u kategoriji
    Economy, Finance and Accounting iznosi 988,52 EUR (7.448,02 kuna).

    Saznaj plaću za željenu poziciju prema svojim kvalifikacijama!

    Kreni

    We use cookies to enhance your experience. By continuing to visit this site you agree to our use of cookies. Learn more.