Share
Tweet
Share
Send to friend

This ad is not active. Ad application not possible.

Operater specijalnog radnog vozila (m/ž)

This job ad is provided by PosLovac, mobile app for jobseekers.

Rijeka

Application deadline:

  • KD Vodovod i kanalizacija d.o.o.

Job description

Obavljanje poslova čišćenja i održavanja kanalizacijske mreže specijalnim radnim vozilom: strojno čišćenje taloga i masnoća iz postojećeg kanalizacijskog sustava i slivnika, pražnjenje i odvoz otpadnih voda iz septičkih i sabirnih jama.
Organiziranje pripreme i rada ekipe na terenu prema uputstvima nadređenih i zakonskim propisima. Upravljanje specijalnim radnim vozilom u skladu s tehničkim uputama. Po potrebi rukovanje autodizalicom.
Vršenje preventivnog pregleda vozila koje zaduži: pregled svih tekućina (ulje motora/kočnica visokotlačnih i usisnih pumpi, rashladna voda u motoru i nadogradnji, tekućina za stakla, tekućina u akumulatoru), vizualni pregled ispravnosti vozila i nadogradnje, pregled ispravnosti svjetala i pokazivača, pregled ispravnosti alata na stroju (visokotlačne dizne, usisne cijevi, alati za otvaranje poklopaca i ventila, sitni alat za montažu dizni).
Obavještavanje Voditelja uređaja i Voditelja Odjela mehanizacije o uočenim nedostacima i neispravnostima u radu specijalnog vozila.
Vođenje brige o sigurnosti i zaštiti tereta tijekom utovara, transporta i istovara tereta.
Vođenje evidenciju o dnevnim aktivnostima i predaja podataka neposredno nadređenom.
Vođenje svoje evidencije radnog vremena vozača putem tahografskih listića i kartice vozača te redovito predavanje tahografskih listića za evidenciju i kartice vozača na očitavanje Tehničaru cestovnog prometa - vozaču.
Izvještavanje neposredno nadređenog o nepravilnostima i nepredviđenim okolnostima prilikom obavljanja poslova.

Uvjeti:
- razina obrazovanja:VKV/SSS prometnog smjera
- položen ispit za rukovatelja autodizalicom
- dokaz o stečenim kvalifikacijama vozača (KOD 95)

Nudimo:
- zapošljavanje na određeno vrijeme (6 mjeseci)
- rad u jutarnjoj smjeni, po potrebi dežurstvo ili u smjenama
- pogonska pripravnost van redovnog radnog vremena

Napomena: kandidat koji ostvaruje pravo prednosti pri zapošljavanju prema posebnom zakonu dužan je u prijavi na natječaj pozvati se na to pravo i ima prednost u odnosu na ostale kandidate samo pod jednakim uvjetima, a to pravo dokazuje rješenjem ili potvrdom o priznatom statusu i potvrdom o nezaposlenosti Hrvatskog zavoda za zapošljavanje izdanom u vrijeme trajanja ovog natječaja, te dokaz iz kojeg je vidljivo na koji način je prestao radni odnos kod posljednjeg poslodavca (ugovor, rješenje, odluka i sl.). Kandidat koji se poziva na pravo prednosti na temelju Zakona o hrvatskim braniteljima iz Domovinskog rata i članovima njihovih obitelji („Narodne novine“ broj 121/17) dužan je dostaviti sve dokaze iz članka 103. citiranog Zakona. Dokazi potrebni za ostvarivanje prava prednosti prilikom zapošljavanja objavljeni su na internetskoj stranici Ministarstva hrvatskih branitelja Republike Hrvatske https://branitelji.gov.hr/zaposljavanje-843/843.

Uz zahtjev i životopis priložiti fco. svjedodžbe, fco. vozačke dozvole, potvrdu HZMO-a o radnom iskustvu, dokaz o stečenim kvalifikacijama vozača, dokaz o položenom ispitu za rukovatelja autodizalicom. Nepotpune i nepravovremene molbe neće se uzeti u razmatranje.

Prijave telefonski i pismenom zamolbom na:

Komunalno društvo VODOVOD I KANALIZACIJA društvo s ograničenom odgovornošću za vodoopskrbu i odvodnju, Dolac 14, 51000 Rijeka.

Education Recommendations

    USPOREDITE SVOJU PLAĆU

    Prosječna plaća u kategoriji
    Traffic, Transport and Maritime iznosi 839,19 EUR (6.322,88 kuna).

    Saznaj plaću za željenu poziciju prema svojim kvalifikacijama!

    Kreni

    We use cookies to enhance your experience. By continuing to visit this site you agree to our use of cookies. Learn more.