Share
Tweet
Share
Send to friend

This ad is not active. Ad application not possible.

Vozač u sanitetskom prijevozu (m/ž)

This job ad is provided by PosLovac, mobile app for jobseekers.

Sisak

Application deadline:

  • Zavod za hitnu medicinu Sisačko-moslavačke županije

Job description

Na temelju članka 28. Statuta Zavoda za hitnu medicinu Sisačko-moslavačke županije, u svezi s člankom 24. Temeljnoga kolektivnog ugovora za službenike i namještenike u javnim službama (Narodne novine broj 128/17., 47/18.), Zavod za hitnu medicinu Sisačko-moslavačke županije raspisuje

Javni Natječaj za prijem u radni odnos u Zavod za hitnu medicinu Sisačko-moslavačke županije za sljedeća radna mjesta:

Vozač u sanitetskom prijevozu (m/ž) – 8 izvršitelja - na određeno vrijeme radi zamjene privremeno odsutnih radnika, uz probni rad od dva mjeseca, mjesto rada: Sisačko-moslavačka županija.

Uvjeti za točku 3 i 4:
- SSS vozač cestovnih motornih vozila ili KV vozač
- 1 godina radnog iskustva u struci
- poznavanje rada na PC-u

Uz prijavu na natječaj kandidati su dužni dostaviti životopis i preslik:
- domovnice
- svjedodžbe o završenom obrazovanju
- uvjerenja nadležnog suda da se protiv podnositelja prijave ne vodi kazneni postupak (ne starije od 6 mjeseci do dana objave natječaja)
- elektroničkog zapisa ili potvrde Hrvatskog zavoda za mirovinsko osiguranje o evidentiranim podacima i radnom stažu
- dokaza o radnom stažu u struci u trajanju od godinu dana (preslik ugovora o radu, potvrde ili drugi odgovarajući dokaz o traženom radnom iskustvu ) - za radna mjesta red. br. 3. i 4.

Radnim iskustvom u struci smatra se radno iskustvo na poslovima odgovarajuće stručne spreme i struke ostvareno nakon stjecanja stručne spreme - vozačke dozvole.

Priložene isprave dostavljaju se u neovjerenom presliku uz obvezu izabranog kandidata da prije početka rada dostavi na uvid izvornike.

U prijavi za radna mjesta kandidati trebaju navesti osobne podatke, adresu za primanje pismena te broj telefona na kojem je kandidat dostupan.

Uvjerenje o zdravstvenoj sposobnosti izabrani kandidati dostavljaju prije sklapanja ugovora o radu.

Kandidat koji se poziva na pravo prednosti prilikom zapošljavanja prema posebnim zakonima, dužan je u prijavi na javni natječaj pozvati se na to pravo, te osim dokaza o ispunjavanju traženih uvjeta uz prijavu priložiti svu propisanu dokumentaciju, a prednost ostvaruje u odnosu na ostale kandidate samo pod jednakim uvjetima.

Kandidat koji se poziva na pravo prednosti prilikom zapošljavanja na temelju Zakona o hrvatskim braniteljima iz Domovinskog rata i članovima njihovih obitelji (NN 121/17, 98/19. ) dužan je uz prijavu na natječaj dostaviti sve dokaze iz čl.103. navedenog zakona. Dokazi potrebni za ostvarivanje prava prednosti prilikom zapošljavanja dostupni su na internetskoj stranici Ministarstva hrvatskih branitelja Republike Hrvatske, poveznica: https://branitelji.gov.hr/UserDocsImages/NG/12%20Prosinac/Zapo%C5%A1ljavanje/Popis%20dokaza%20za%20ostvarivanje%20prava%20prednosti%20pri%20zapo%C5%A1ljavanju.pdf

Priložene isprave dostavljaju se u neovjerenom presliku uz obvezu izabranog kandidata da nakon izbora dostavi izvornike.

Nepotpune i nepravovremene prijave neće se razmatrati.

Zavod za hitnu medicinu Sisačko-moslavačke županije provest će za kandidate koji ispunjavaju formalne uvjete ovog natječaja testiranje (provjera znanja i sposobnosti, sklonost timskom radu, komunikacijske vještine, odgovornost i sl.) i usmeni razgovor, o čemu će kandidati biti obaviješteni putem web-stranice.

Na web-stranici Zavoda za hitnu medicinu Sisačko-moslavačke županije, www.zhm-smz.hr, objavit će se vrijeme i mjesto održavanja testiranja, te način obavljanja provjere, područja testiranja te pravni i drugi izvori za pripremanje kandidata za testiranje najmanje pet dana prije održavanja testiranja.

Smatra se da je kandidat koji nije pristupio testiranju povukao prijavu na oglas i više se ne smatra kandidatom.

Dostavljeni podaci kandidata obrađuju se u skladu s odredbama pozitivnih propisa koji uređuju zaštitu osobnih podataka. Dostavljeni osobni podaci obrađivati će se u svrhu provođenja natječaja za prijem u radni odnos te se u druge svrhe neće koristiti.

Podnošenjem prijave na natječaj kandidat daje suglasnost da se njegovi osobni podaci (ime i prezime) javno objave na web stranici Zavoda za hitnu medicinu Sisačko-moslavačke županije.

Pisane prijave na natječaj s naznakom za koje radno mjesto se prijava podnosi i s obveznim prilozima podnose se na adresu: Zavod za hitnu medicinu Sisačko-moslavačke županije, 44000 Sisak, Ulica 1. svibnja br. 20, s naznakom: »Natječaj za zasnivanje radnog odnosa u Zavodu za hitnu medicinu Sisačko-moslavačke županije«.

Rok za dostavu prijava je 8 dana od objave na web stranicama Hrvatskog zavoda za zapošljavanje i Zavoda za hitnu medicinu Sisačko-moslavačke županije te oglasnim pločama Hrvatskog zavoda za zapošljavanje i Zavoda za hitnu medicinu Sisačko-moslavačke županije.

Zavod za hitnu medicinu Sisačko-moslavačke županije pridržava pravo, djelomično ili u cijelosti, u svako vrijeme poništiti natječaj.

O rezultatima natječaja kandidati će biti obaviješteni u zakonskom roku na web stranici Zavoda.

Education Recommendations

    USPOREDITE SVOJU PLAĆU

    Prosječna plaća u kategoriji
    Traffic, Transport and Maritime iznosi 839,19 EUR (6.322,88 kuna).

    Saznaj plaću za željenu poziciju prema svojim kvalifikacijama!

    Kreni

    We use cookies to enhance your experience. By continuing to visit this site you agree to our use of cookies. Learn more.