Share
Tweet
Share
Send to friend

This ad is not active. Ad application not possible.

Mornar na turističkom brodu (m/ž)

This job ad is provided by PosLovac, mobile app for jobseekers.

Cres

Application deadline:

  • ARIA d.o.o. za turizam, turistička agencija i usluge

Job description

- zagarantirano 6 mjeseci rada
- mogućnost stalnog zaposlenja
- minimalna plaća 7600,00kn (rastuća na godišnjoj razini) plus napojnice gostiju
- veliki moderno uređen brod
- zabavan i dinamičan tim zaposlenih osigurava kvalitetno radno okruženje

Aria d.o.o. manja firma sa sjedištem u Krilu Jesenice, otvara i nudi radno mjesto mornara na velikom i moderno uređenom turističkom brodu.

U ovoj firmi nudi se mogućnost i postoji težnja ka zadovoljenju vaših potreba i ciljeva kao zaposlenika i naših kao poslodavca, kroz uvažavajući međusobni radni odnos(zadovoljstvo i moral zaposlenih od izrazitog su značaja za funkcioniranje bilo koje grupe).

Posao mornara na turističkom brodu je dinamičan, fleksibilan i raznovrstan, te podrazumijeva održavanje čistoće i funkcionalnosti raznih djelova na brodu na visokom nivou, uz vještine priveza broda (ne brini ako ne znaš, brzo naučiš).

Iskustvo je poželjno, ali nije nužno, jer u Ariji mi shvaćamo da svatko mora nekako započeti i skupiti potrebno iskustvo i upravo zato od strane Kapetana i cijelog našeg tima možete očekivati kooperativnost i upoznavanje sa obvezama koje pripadaju vašem radnom mjestu, te prikladnim načinom ponašanja, rada i odnošenja.

Od mornara se očekuje da bude komunikativan, na vrijeme, čist, spreman na izazove i timski rad.

Potrebno je poznavanje engleskog jezika do razine na kojoj se može odvijati standardni neobvezni kratki razgovor, izvrsno poznavanje engleskog i ostalih jezika posebno njemačkog je veliki plus za radno mjesto.

Detaljniji opis obveza i dužnosti obuhvaćenih radom, te sve ostale informacije i odgovore na upite koje imati dobit čete na razgovoru za posao pozivom na broj telefona u oglasu (pozivi se primaju od 18 h-21 h).

Plaća od 7000 - 10000.

Education Recommendations

    USPOREDITE SVOJU PLAĆU

    Prosječna plaća u kategoriji
    Traffic, Transport and Maritime iznosi 839,19 EUR (6.322,88 kuna).

    Saznaj plaću za željenu poziciju prema svojim kvalifikacijama!

    Kreni

    We use cookies to enhance your experience. By continuing to visit this site you agree to our use of cookies. Learn more.