Share
Tweet
Share
Send to friend

This ad is not active. Ad application not possible.

Poslijedoktorand (m/ž)

This job ad is provided by PosLovac, mobile app for jobseekers.

Split

Application deadline:

  • Sveučilište u Splitu, Medicinski fakultet

Job description

Sveučilište u Splitu Medicinski Fakultet objavljuje natječaj za rad na projektu jednog poslijedoktoranda, radno mjesto I. vrste – na određeno vrijeme od dvije godine za rad na HRZZ projektu „Karakterizacija kandidat gena za kongenitalne anomalije bubrega i urotrakta (CAKUT) tijekom razvoja u miša i čovjeka“.

Uvjeti natječaja:
- završen diplomski sveučilišni studij ili integrirani preddiplomski i diplomski sveučilišni studij biologije, molekularne biologije, medicine, dentalne medicine, farmacije ili veterine,
- izvrsno poznavanje engleskog jezika u govoru i pismu,
- doktorat iz područja biomedicine

Kandidat koji ostvaruje pravo prednosti pri zapošljavanju prema posebnim propisima dužan je u prijavi na natječaj pozvati se na to pravo, odnosno priložiti propisane dokaze o tom statusu, dokaz iz kojeg je vidljivo na koji način je prestao radni odnos kod posljednjeg poslodavca (ugovor, rješenje, odluka i sl.) te potvrdu o statusu nezaposlene osobe. Kandidati koji se pozivaju na Zakon o hrvatskim braniteljima iz Domovinskog rata i članovima njihovih obitelji isti mogu vidjeti na web adresi Ministarstva hrvatskih branitelja: https://branitelji.gov.hr/.

Za kandidate prijavljene na natječaj, a koji ispunjavaju formalne uvjete, poslodavac pridržava pravo izvršiti provjeru znanja, sposobnosti i vještina bitnih za obavljanje poslova radnog mjesta i intervju. U slučaju provedbe navedenih provjera kandidati su im obvezni pristupiti, a u protivnom će se smatrati da su odustali od prijave na natječaj.

Osoba koja nije podnijela pravovremenu i urednu prijavu ili ne ispunjava formalne uvjete iz natječaja ne smatra se kandidatom prijavljenim na natječaj. Urednom prijavom smatra se prijava koja sadrži sve podatke i priloge na način kako je navedeno u natječaju.

Nepravovremene i nepotpune prijave neće se razmatrati. O rezultatima natječaja kandidati će biti obaviješteni u roku od 15 dana od dana donošenja odluke o izboru.

Na oglašeni natječaj mogu se javiti osobe oba spola.

Rok natječaja za prijavu za izbor u zvanja i na radna mjesta pod I., i za rad na projektima pod II., III. i IV. je 30 dana od dana objave u službenom glasilu „Narodne novine“.

Prijave s dokazima o ispunjavanju uvjeta natječaja dostavljaju se na adresu: Medicinski fakultet u Splitu, Služba kadrovskih poslova, Šoltanska 2, 21000 Split.

Other

Categories:

Education and Science

Education Recommendations

    USPOREDITE SVOJU PLAĆU

    Prosječna plaća u kategoriji
    Education and Science iznosi 887,26 EUR (6.685,05 kuna).

    Saznaj plaću za željenu poziciju prema svojim kvalifikacijama!

    Kreni

    We use cookies to enhance your experience. By continuing to visit this site you agree to our use of cookies. Learn more.