Share
Tweet
Share
Send to friend

This ad is not active. Ad application not possible.

Radnik na općim poslovima (m/ž)

This job ad is provided by PosLovac, mobile app for jobseekers.

Zagreb

Application deadline:

  • DOM ZDRAVLJA MINISTARSTVA UNUTARNJIH POSLOVA REPUBLIKE HRVATSKE

Job description

Dom zdravlja Ministarstva unutarnjih poslova Republike Hrvatske, Zagreb, Šarengradska 3, temeljem članka 28. Statuta Doma zdravlja Ministarstva unutarnjih poslova Republike Hrvatske dana 29.07.2020. raspisuje natječaj za prijem u radni odnos na neodređeno vrijeme:

Radnik na općim poslovima (m/ž) - 1 izvršitelj (m/ž).

Uvjeti:
- SSS elektro, strojarske ili druge odgovarajuće struke ili KV vodoinstalater, instalater centralnog grijanja, električarske, strojarske ili druge tehničke struke
- vozačka dozvola B kategorije
- položen stručni ispit za ložača
- 6 mjeseci radnog iskustva

Uz pismenu prijavu potrebno je priložiti:
- zamolbu (vlastoručno potpisanu)
- životopis
- presliku dokumenta o završenoj stručnoj spremi svjedodžbu
- presliku dokaza o državljanstvu Republike Hrvatske
- dokaz o radnom iskustvu - potvrda ili elektronički zapis o radnopravnom statusu evidentiranom u matičnoj evidenciji Hrvatskog zavoda za mirovinsko osiguranje, ne starije od dana objave natječaja, koji mora sadržavati podatke o: poslodavcu, osnovi osiguranja, početku i prestanku osiguranja, radnom vremenu, stvarnoj i potrebnoj stručnoj spremi te trajanju staža osiguranja.
- preslika vozačke dozvole

Kandidati koji ostvaruju pravo prednosti pri zapošljavanju na temelju posebnog zakona, dužni su u prijavi na javni natječaj pozvati se na to pravo, dostaviti dokaze o priznavanju posebnog statusa, priložiti svu propisanu dokumentaciju prema posebnom zakonu i dokaz o načinu prestanka radnog odnosa kod prethodnog poslodavca te ostvaruju prednost u odnosu na ostale kandidate samo pod jednakim uvjetima.

Kandidati koji se pozivaju na pravo prednosti prilikom zapošljavanja u skladu sa člankom 102. Zakona o pravima hrvatskih branitelja iz Domovinskog rata i članova njihovih obitelji, a koji u trenutku podnošenja prijave ispunjavaju uvjete za ostvarivanje tog prava, dužni su uz prijavu na natječaj priložiti sve dokaze o ispunjavanju traženih uvjeta iz natječaja i dokaze za ostvarivanje prava prednosti prilikom zapošljavanja. Popis dokaza za ostvarivanje prava prednosti prilikom zapošljavanja nalaze se na poveznici Ministarstva hrvatskih branitelja RH: https://gov.hr/moja-uprava/hrvatski-branitelji/zaposljavanje/prednost-pri-zaposljavanju/403

Na natječaj za radno mjesto A) 1 mogu se javiti i osobe bez položenog stručnog ispita za ložača uz obvezu polaganja istog.
Dom zdravlja MUP-a zadržava pravo za kandidate koji ispunjavaju formalne uvjete iz natječaja provesti testiranje, razgovor i/ili pisanu provjeru znanja, sposobnosti i vještina bitnih za obavljanje poslova radnog mjesta, o načinu, pravnim i drugim izvorima iz kojih će se testiranje provesti, kao i o vremenu testiranja, razgovora i /ili pisane provjere znanja sposobnosti i vještina, kandidati će biti obaviješteni usmenim putem i elektroničkom poštom.

Ako kandidat ne pristupi razgovoru ili prethodnoj provjeri znanja u zakazano vrijeme, smatrati će se da je povukao prijavu.
Do donošenja Odluke o odabiru kandidata, Dom zdravlja MUP-a RH zadržava pravo poništiti natječaj djelomično ili u cijelosti.
Na natječaj se mogu ravnopravno javiti osobe oba spola.

Podnošenjem ponude na natječaj, kandidati su izričito suglasni da Dom zdravlja MUP-a RH kao voditelj zbirki osobnih podataka može prikupljati, koristiti i dalje obrađivati podatke u isključivu svrhu provedbe natječajnog postupka, sukladno propisima o zaštiti osobnih podataka. Nakon provedenog natječajnog postupka Dom zdravlja MUP-a RH vaše osobne podatke čuva 5 godina od isteka godine u kojoj je postupak završen.

Kandidati cjelokupnu dokumentaciju dostavljaju u preslici, a izabrani kandidati biti će pozvani da istu dostave u izvorniku ili ovjerenoj preslici.

Prijave se podnose u roku 8 dana od dana objave natječaja u “Narodnim novinama“ na adresu: Dom zdravlja MUP-a Republike Hrvatske, Zagreb, Šarengradska 3, s naznakom za koje se radno mjesto javlja.

Kandidati će o rezultatu izbora biti obaviješteni na web-stranicama Doma zdravlja te o istoj pristupnici natječaja neće biti pojedinačno obavješteni.
Nepravodobne i nepotpune prijave neće se razmatrati.

Education Recommendations

    USPOREDITE SVOJU PLAĆU

    Prosječna plaća u kategoriji
    Installations, Maintenance and Repairs iznosi 865,16 EUR (6.518,55 kuna).

    Saznaj plaću za željenu poziciju prema svojim kvalifikacijama!

    Kreni

    We use cookies to enhance your experience. By continuing to visit this site you agree to our use of cookies. Learn more.