Share
Tweet
Share
Send to friend

This ad is not active. Ad application not possible.

Stručni suradnik - knjižničar (m/ž)

This job ad is provided by PosLovac, mobile app for jobseekers.

Šibenik

Application deadline:

  • GIMNAZIJA ANTUNA VRANČIĆA

Job description

Na temelju članka 107. Zakona o odgoju i obrazovanju u osnovnoj i srednjoj školi (Narodne novine, broj 87/08., 86/09, 92/10.,105/10.,90/11., 16/12. , 86/12., 94/13, 152/14. ,7/17., 68/18., 98./19.,64./20.), ravnatelj Gimnazije Antuna Vrančića, Zoran Smolić, prof., raspisuje natječaj za radno mjesto

Stručni suradnik - knjižničar (m/ž) - 1 izvršitelj, na određeno nepuno radno vrijeme od 8 sati tjedno, najkasnije do kraja školske godine 2020./2021.

Mjesto rada: Šibenik, Put Gimnazije 64

Uvjeti za zasnivanje radnog odnosa:
Kandidati koji se prijavljuju na natječaj uz opći uvjet za zasnivanje radnog odnosa, u skladu s općim propisima o radu, trebaju ispunjavati i posebne uvjete u skladu s člancima 105. i 106. Zakona o odgoju i obrazovanju u osnovnoj i srednjoj školi ("N. N." br. 87./08., 86/09., 92/10., 105/10., 90./11., 16./12., 86./12., 126./12., 94./13., 152./14., 7./17., 86./18.) i Pravilniku o stručnoj spremi i pedagoško-psihološkom obrazovanju nastavnika u srednjem školstvu („N. N.“ br. 1./96., 80./99.).
Na natječaj se mogu javiti osobe oba spola.

Uz vlastoručno potpisanu prijavu (u kojoj treba navesti osobna podatke kandidata, osobno ime i prezime, adresa stanovanja, kontakt podaci-e-mail adresa, broj telefona, mobitela) potrebno je priložiti:
- životopis,
- dokaz o državljanstvu(preslika osobne iskaznice ili vojne iskaznice ili putovnice ili domovnice),
- dokaz o odgovarajućoj vrsti obrazovanja (preslika diplome o završenom studiju),
- dokaz o evidentiranom radnom stažu (elektronički zapis ili potvrdu o podacima evidentiranim u matičnoj evidenciji Hrvatskog zavoda za mirovinsko osiguranje),
- dokaz nadležnog suda da se protiv kandidata ne vodi kazneni postupak za neko od kaznenih djela iz članka 106. Zakona o odgoju i obrazovanju u osnovnoj i srednjoj školi (ne starije od 6 mjeseci od dana objave natječaja).

Prijavu potrebno vlastoručno potpisati.

Rok za podnošenje prijava je 8 dana od dana objave natječaja na mrežnoj stranici i oglasnoj ploči gomnazije Antuna Vrančića, Šibenok, te mrežnoj stranici i oglasnoj ploči Hrvatskog zavoda za zapošljavanje Područni ured Šibenik.

Isprave se prilažu u neovjerjenoj preslici i ne vraćaju se kandidatu nakon završetka natječajnog postupka. Kandidat koji bude izabran dužan je dostaviti izvornike traženih isparava prije zaključavanja ugovora o radu.

Pisane prijave s potrebnom dokumentacijom o ispunjavanju uvjeta iz natječaja dostavljaju se poštom ili neposredno na adresu: Gimnazija Antuna vrančić, Put Gimnazije 64, 22000 Šibenik, s naznakom (za natječaj - stručni suradnik/psiholog).

Nepravodobne i nepotpune prijave neće se razmatrati.

Osoba koja ne podnose pravovremenu i potpunu prijavu ili ne ispunjava formalne uvjeta iz natječaja ne smatra se kandidatom prijavljenim na natječaj i ne obavještava se o razlozima zašto se ne smatra kandidatom natječaja.

Sukladno članku 13.stavku 3. Zakona o ravnopravnosti spolova (Narodne novine, broj 82/08. i 69/17.) na natječaj se mogu javiti osobe oba spola.

Izrazi koji se koriste u natječaju, a imaju rodno značenje koriste se neutralno i odnose se jednako na muške i ženske osobe.

Kandidati koji ostvaruju pravo prednosti pri zapošljavanju prem posebnim zakonima dužan je u prijavi na natječaj pozvati se na to pravo, odnosno uz prijavu priložiti sve propisane dokaze prema posebnom zakonu i ima prednost u odnosu na ostale kandidate pod jednakim uvjetima.

Kandidat koji ostvaruje pravo prednosti pri zaposšljavanju prema članku 102. Zakona o hrvatskim braniteljima iz Domovinskog rata i članovima njihovih obitelji (narodne novine, broj 121/17.) uz prijavu na natječaj dužan je, osim dokaza o ispunjavanju traženih uvjeta, priložiti i sve dokaze o ostvarivanju prava prednosti prilokom apošljavanja iz članka 103. Zakona o hrvatskim braniteljima iz Domovinskog rata i članovima njihovih obitelji, koji se navedeni na internetskoj stranici Ministarstva hrvatskih branitelja poveznica:
http://branitelji.gov.hr/UserDocsImages/NG/12%20Prosinac/Zapo%C5%A1ljavanje/POPIS%20DOKAZA%20ZA%20OSTVARIVANJE%20PRAVA%20PRI%20ZAPO%C5%A0LJAVANJU.pdf

Kandidat koji ostvaruje pravo prednosti pri zapošljavanju u prema članku 9. Zakona o prefesionalnoj rehabilitaciji i zapošljavanju osoba s invaliditetom (Narodne novine, broj 157/13., 152/14. i 39/18.) dužan je u prijavi na natječaj pozvati se na to pravo i priložiti sve dokaze o ispunjavanju traženih uvjeta i dokaz o invaliditetu.
Kandidat koji se poziva napravo prednosti pri zapošljavanju u skladu s člankom 48. f Zakona o zaštiti civilnih i vojnih invalida rata (Narodne novine, broj 33/39,57/92,77/92,27/93,58/93,2/94,108/95,108/96,82/01,103/03 i 148/13) dužan je uz prijavu priložiti sve dokaze o ispunjavanju traženih uvjeta i potvrdu o statusu vojnog/civilnog invalida rata i dokaz o tome na koji je način prestao radi odnos.

Za kandidate prijavljene na natječaj koji ispunjavaju formalne uvjete natječaja, te čije su prijave pravodobne i potpune provest će se provjera znanja i sposobnosti pisanim testiranje i razgovorom od strane Provjerenstva za vrednovanje kandidata prijavljenih na natječaj / u nastavku teksta :Povjerenstvo). Povjerenstvo utvrđuje listu kandidata prijavljenih na natječaj, koji ispunjavaju formalne uvjete iz natječaja, čije su prijave pravodobne i potpune, te kandidate s liste upućuje na testiranje i razgovor (intervju).

Kandidati su obavezni pristupiti provjeri znanja i sposobnosti putem pisanog testiranja.

Ako kandidat ne pristupi testiranju, smatra se da je povukao prijavu na natječaj.

Sadržaj i način testiranja, te pravni i drugi izvori za pripremanje kandidata za testiranje, biti će objavljeni na mrežnoj stranici Gimnazije Antuna Vrančića, www.gav.hr u rubrici pod nazivom „ZAPOŠLJAVANJE“, podrubrici „NATJEČAJI“.

Vrijeme i mjesto održavanja testiranja objavit će se najmanje pet dana prije dana određenog za testiranje na web-stranici Gimnazije Antuna Vrančića, www.gav.hr u rubrici pod nazivom „ZAPOŠLJAVANJE“, podrubrici „POZIV KANDIDATA NA TESTIRANJE“.

Poziv kandidata na razgovor (intervju) s Povjerenstvom, te vrijeme i mjesto održavanja razgovora s Povjerenstvom s rang listom kandidata koji se pozivaju na razgovor objavit će se na mrežnoj stranici Gimnazije Antuna Vrančića, www.gav.hr u rubrici pod nazivom „ZAPOŠLJAVANJE“, podrubrici „POZIV KANDIDATA NA RAZGOVOR S POVJERENSTVOM I RANG LISTA“.

O rezultatima natječaja kandidati će biti obaviješteni na mrežnoj stranici Gimnazije Antuna Vrančića, www.gav.hr u rubrici pod nazivom „ZAPOŠLJAVANJE“, podrubrici „OBAVIJEST O REZULTATIMA IZBORA“, u roku 15 dana od dana donošenja odluke o izboru kandidata.

Natječaj je objavljen dana 22. rujna 2020. godine, na mrežnoj stranici Gimnazije Antuna Vrančića, www.gav.hr u rubrici pod nazivom „ZAPOŠLJAVANJE“, podrubrici „NATJEČAJI“ i na oglasnoj ploči Gimnazije Antuna Vrančića, te mrežnoj stranici i oglasnoj ploči Hrvatskog zavoda za zapošljavanje Područni ured Šibenik i traje do 30. rujna 2020.

Podnošenjem prijave na natječaj kandidat daje izričitu privolu Gimnaziji Antuna Vrančića, Šibenik, da može prikupljati i obrađivati osobne podatke kandidata iz natječajne dokumentacije u svrhu provedbe natječajnog postupka sukladno odredbama Opće uredbe (EU) 2016/679 o zaštiti osobnih podataka i Zakona o provedbi Opće uredbe o zaštiti podataka („N.N.“ broj 42./18.).

Other

Categories:

Administration

Education Recommendations

    USPOREDITE SVOJU PLAĆU

    Prosječna plaća u kategoriji
    Administration iznosi 819,77 EUR (6.176,54 kuna).

    Saznaj plaću za željenu poziciju prema svojim kvalifikacijama!

    Kreni

    We use cookies to enhance your experience. By continuing to visit this site you agree to our use of cookies. Learn more.