Share
Tweet
Share
Send to friend

This ad is not active. Ad application not possible.

Knjigovođa (m/ž)

This job ad is provided by PosLovac, mobile app for jobseekers.

Donji Stupnik

Application deadline:

  • EURO-ROAL društvo s ograničenom odgovornošću za trgovinu

Job description

"Tvrtka Euro Roal d.o.o. Doboj Jug je članica grupacije HIFA-OIL d.o.o. Tešanj. Tvrtka Euro Roal d.o.o. je osnovan krajem 2010. godine, sa sjedištem i skladištem u Matuzićima, općina Doboj jug. Osnovna djelatnost tvrtke je posredovanje u trgovini aluminijskim profilima, nehrđajućim čelicima - Inoxom, građevinskim okovima, PVC profilima LB.Profilie, Polikarbonatnim pločama, Pleksiglasom i Forexom. Tvrtka Euro-Roal d.o.o. u Zagrebu osnovana je krajem 2019. godine kao predstavnik matične tvrtke na tržištu Hrvatske i Slovenije."

Tražimo samostalnu i odgovornu osobu za obavljanje poslova u domeni financija i računovodstva, osobu koja će voditi navedene poslove i aktivno sudjelovati u kreiranju ekonomske politike tvrtke.

Radni zadaci se sastoje od unosa i knjiženja URA/IRA i izvoda, usklađivanje i praćenje obaveza i potraživanja, unos naloga za plaćanje, obračun plaća, obračun putnih naloga, pripremanje obrasca za PDV prijavu, kreiranje i slanje izvještaja o financijskom poslovanju tvrtke.
Uvjeti

Stručna sprema: Viša stručna sprema, Visoka stručna sprema

Potrebne godine iskustva: 5

Jezici: Engleski (izvrsno)

Vozačka dozvola: B

Vještine: Word, Excel, Power Point, Outlook, Internet

Što nudimo:
- službeni mobitel, mogućnost daljnje edukacije, mogućnost napredovanja unutar tvrtke i ugovor o radu na neodređeno sa probnim rokom od 6 mjeseci

Vrsta zaposlenja: Stalni radni odnos

Education Recommendations

    USPOREDITE SVOJU PLAĆU

    Prosječna plaća u kategoriji
    Economy, Finance and Accounting iznosi 988,52 EUR (7.448,02 kuna).

    Saznaj plaću za željenu poziciju prema svojim kvalifikacijama!

    Kreni

    We use cookies to enhance your experience. By continuing to visit this site you agree to our use of cookies. Learn more.